SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 9 Februari 2011

Rindu :(


Miss him shoooo Muchhh !!! :(




-mamairfan-

33 ulasan:

apezs shah berkata...

Salam

Kak Papairfan pergi mana pula?
Kenapa rindukan dia ni.. Adek ada missing something ke???

Amni berkata...

alalalala....mana papa pergi? hehehe...

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

takde missing ape2 dik, juz papairfan skang ade kat kuantan kene kuarantin lagi dan tengah tunggu bubar misi.

dah dekat tapi jauh jugak huhuhu :(

MAPPIAU berkata...

@Amni

papairfan keroje lorr kat kuantan lagi uhuk uhuk uhuk :(

mie berkata...

uih!!
kena tinggal lagi?
hahahhaaaaa

alamak, tergelak pula..

apezs shah berkata...

Lor iyeke kak? Adehs. tak sangka lak macamtu.. Takpela semoga semua dalam keadaan baik ye..

MAPPIAU berkata...

@mie

eeiiii mencikkk!! tauu. Takpe2 gelak la tsk tsk tsk huwaaaaaaaaaaaaa

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

okeh dik mekacih tsk tsk tsk (sretttt srettttt hahaha tetibe :P)

Hanis MY berkata...

kok kenapa rendu-renduan ni pendekar akak kemano pulak haa...syiannya sabar eh kak... irfan kan ade huhu...lama ke dia kat kuantan tu?

Hidayati berkata...

Ciannyer Diana... kejap lagi PapaIrfan balik le tu.
Jom hilangkan boring ngan menjawab teka-teki akak. Ader hadiah tu. Just klik SEGMEN SANTAI AHAD kat side bar. Mudah2an dapat melegakan sedikit rasa rindu.

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

sampai esok je pun :P hahaha . ok ok series balik tapi skang ni rindu ni uhuk uhuk uhuk

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

hurmmm tu la tuh, mekacih kak, ok sat g diana pegi terjah teka teki akak tuh yea :)

cik puan akish berkata...

rindu dia juge....!!

upsss...teeeettt!!!

jokes yah....

tgu sebentar..karang2 pulangla en.somi itu..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

waduh2 ditinggalkan lg ke....

nazirulhazwan~ berkata...

saye pon rindu=( <---mengada2.haha

chilex yer,

MAPPIAU berkata...

@cik puan akish

hahaha jokes mu kuterima okeh :)).

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

haah la kakD, die kene balik kuantan balik untuk bubar misi pulok hurmmmm :(

MAPPIAU berkata...

@nazirulhazwan~

ececece nak jugekkkkk tuh hahaha

yolah den tongah chill dan lex la nih hahaha :P

Ujang9897 berkata...

naz gila..hahahah


suwiittt

MAPPIAU berkata...

@Ujang9897

kalau tak gile bukan naz la tuh hahahaha :P

niesz berkata...

alololo..hehe..sweet nye!

MAPPIAU berkata...

@niesz

hehehe :))

wan nurul hezrina abd halim berkata...

cyan lah rindu mula bertapak lagi..nak wat mcm mano kan tugas.

L.e.y.h.a berkata...

ala.....dah nak hbis pon kuarantin tu...hehehe...=)

MAPPIAU berkata...

@L.e.y.h.a

yolah!! hahaha :P

nelly berkata...

rindu betul ..
hehe

DiaUmaiNiNaz berkata...

adat org kena tinggal..cmtu la gamaknya yer sis Diana...

khairunnisa ♥ berkata...

sweet :)

MAPPIAU berkata...

@nelly

ye lorrr rindu banget huhuhu

MAPPIAU berkata...

@DiaUmaiNiNaz

tu la tuh, sabo je la kan hurmmmm

MAPPIAU berkata...

@khairunnisa ♥

hehehe :))

mekchu berkata...

lorr.. kena kuarantin pulak ke??? sebaik dpt jumpa lepas kan rindu sekejap hari tu...

sekamar rindu berkata...

salam....


papairfan ke Kuantan?...tak lama tuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...