SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 17 Februari 2011

Sampai Jugek Kat Bukit Gambang Resort Hoyehhhhh :)


Setelah bertukar menjadi reksasa gorgon dalam kereta tu kan, akhirnya kiteorang sampai kat Bukit Gambang Resort dalam kul 11.30 pagi macam tu. Sampai2 jer memang ngam2 sume anggota Malbatt 2 ngan family masing2 pun dah sampai jugak.


Then papairfan terus pergi register kat kaunter untuk amik kunci bilik sume.






Mamat ni macam biasak la, tak puas dalam kerete die sambung pulak buat aksi kat sini. Mentang2 la kawasan kaunter tu luas apelagi die pun kasi test la die punyer skill lari 100 meter tanpa henti ayoyoyo.



Tengokkkk macam manela aku tak bertukar jadi reksasa gorgon tauuuu grrrrrrr.





Lepas papairfan dah dapat kunci bilik terus zassss kiteorang hangkut barang bawak masuk bilik. Tengah2 aku ngan papairfan senget benget bahu hangkut barang, mamat ni pun nak jugekkk same menyibokk hangkut barang. Mule2 pampers yang die bawak tu okey lagila tak jejak lantai. Pastu lame2 die dah maleh nak bawak die main seret jer pampers die tuh hahahaha ini budak macam2 tau.




Kiteorang duduk kat bilik Studio Suite, bagi aku ok dah bilik nih beso la jugak untuk kiteorang bertige. Eh motip nak tunjuk katil dulu? hahahaha ngantuk ni wei dalam kerete tadi tak boleh tido kan (ececece kaberline nampakkkkk wakakaka :P)




Ade mini dapor, sile abaikan mamat yang tengah terhegeh2 nak bukak kasut tuh hahaha.




Kat balkoni permandangan adelah hutan banat, jadinyer jangan nak mengade2 lepak situ time malam okehhh (hahaha tu die statement orang penakut :P).



Ruang tamu, bagi aku dah ok sangat dah bilik nih. Bilik air die pun bersih jugak, cume tekanan air kat shower jela rendah sikit. Tapi overall okey hehehe :).





Dinner start pukul 8 malam (lebih kurang la). Siang tuh papairfan ade reheasall lagi untuk majlis malam tuh. Ingatkan sementara papairfan tengah bereheasall tu kan nak la jugak aku qadakan tido tau, tapi tak dapekk okeyy tu ha si mamat tuh takmo duduk bilik sebab die kemaruk nak main bende alah tu haiyaaaaaaaa ini budak. 

Dalam pukul 6 lebih macam tuh papairfan setel reheasall, then balik bilik terus zasssss siap2 untuk dinner malam tu pulak, ape??? ingat balik bilik buat ape haaaaaa?? takde maknenyer okeyyy tak sempatttt muahahahahaa :P.

Eh tersambung lagi pulok hahahaha :P. tata.



-mamairfan-

28 ulasan:

MAPPIAU berkata...

besttt wooo.. rugi korg tak pegi... hehehe..

-papairfan-

Cik Eka berkata...

dah pi dah papa irfan..bess...
tp time tu eka demam pulak..hadoi.....

✿ etiey erywan ✿ berkata...

woooo.. best giler! enjoy je si kecik tu kan. hmm boleh fikirkan utk next destinasi ni..

Hanis MY berkata...

wahhh syoknyaaa...i jeles hokay wuwuwu... cantik eh bilik dia i likeee, irfan mmg comel haha..dan sgt lawak! tak sabar nak tengok gambar akak cun melecun g dinner pastu gambar2 ala2 baywatch tepi pantai main air kat situ fewitt...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

wahhhhh....seronoknya....
bilik yg menarik gitu...klu tngk pd katil tu...memang leh mengantuk...hohohohoho..

mekchu berkata...

ingatkan bilik yg sama.. sbb susunan katil, pintu semua sama.. sebaik view tak sama.. view kitowang terbaekkk... hehehe..

mie berkata...

xpernah lagi sampai di sini..
bila la agaknya..

kayyana berkata...

owh.. g gambang ea... sejak papa irfan blek irfan jadi mamat terbiar ek... kah kah kah.. huhuhu.. sian die.. kene bwk pampers sendirik... ceh..

MAPPIAU berkata...

@papairfan

nak pegi lagi mulehhhh ngeh ngeh ngeh :P

MAPPIAU berkata...

@Cik Eka

alololo siannye die demam yea, takpe dik lenkali boleh pegi lagi kan kan :)

MAPPIAU berkata...

@✿ etiey erywan ✿

hurmmmm next destinasi yea hurmmmm cadangan bagus jugak tuh (sambil sengeh2 kedip2 mate kat papairfan akekeke :P)

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

apee?? ala2 baywatch huahuahua mau papairfan pelangkung akak kang tuh hahaha :P

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
tu la pasal kakD, siap boleh guling2 lagi atas katil tuh akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@mekchu

hahaha tu pasal view kiteorang horror oooo kalau malam2 cecube nak amik angin malam hikhikhik

MAPPIAU berkata...

@mie

takpe mie, nanti kiteorang bawakan then mie sponser okeh hikhikhik (eh macam ok gak kan hahahaha :P)

MAPPIAU berkata...

@kayyana

hahaha die sendiri yang menyerah diri nak bawakkan pampers tu hokeyyy, konon2 dah bujang bebenor la tu bawak pampers sendiri, padahal pakai pampers pun tak reti lagi akekeke :P

sekamar rindu berkata...

salam...

kena pergi ni..:))

best lihat gelagat Irfan...:))

qhais berkata...

cm best jerrr kak...??huhuhuhu....comel tol anak kak tarik pampers...:)

mie berkata...

la, ingatkan nak bawakan sponsor sekaligus...
baru deal...
ahahaaaaaa

MataHati @ MH berkata...

bestnya dapat pi cuti2 kat sana.. dah lama teringin nak pergi tapi selalu jer kerja jd halangan..

ada ternampak sorang budak bawak pampers lah.. so sweet

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

pegi cekgu jangan tak pegi nanti rugi!! hehehe

MAPPIAU berkata...

@qhais

berjimba2 dik memang la best hikhikhik.

hehehe mekacih :))

MAPPIAU berkata...

@mie

eh eh bukan mie ker yang sponsernyer?? akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

alololo siannyer insyallah ade nanti rezeki ke sane tuh hehehe

hikhikhik bawak pakai seret datang maleh die la tuh :)

zati embong berkata...

jat ni nama je org kuantan, nama je terlibat dgn pembinaan bkt gmbang, tapi time construction dulu jer masuk, bila da siap smpai2 lg kt theme park dia tau.

sollehahn berkata...

bukit gambang terbaek!...2 kali dah aku g sana

MAPPIAU berkata...

@zati embong

baek pergi jat, besttt ooo tempat die :)

MAPPIAU berkata...

@sollehahn

haah kan best best hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...