SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 21 Mac 2011

Alahaii...

Alahaii series dow tak tau dah aku nape la mood nak update entri skang sungguh jauh nun di palestin haaaa (ceh tetibe :p).

Entah la tak tau la ape punce sebab dan muasabnye, yang nyatenye skang aku rase macam down sesangat kat blog nih. Eh tapi tak jugak. Hurrrmm yea maybe rase down dengan diri sendiri, haaa alasan yang ni macam dah nak konpem tepat sikit.

Anyway thanks sesangat kat korang2 yang sudi jugak terjengok or tersinggah kat sini. Tapi kan nasib baik la mood pegi jenjalan kat blog korang tak ikut same pegi palestin tuh! hahaha (ape punye sengal la alasan ni weiiii).

Ok la nak sambung makan jap stresss ni tauuuu.. Huhh...

-mamairfan-
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

13 ulasan:

zati embong berkata...

kak!cerialah kak!xnklah moody2 O.o

mie berkata...

wow!!
blog dari blackberry...
gue xtry lagi..
eheheheheh

Yan berkata...

semangar merudum ye...

ghost writer berkata...

kawan aku ada tanya aku pasal nama blog nih..

"bro,apsal nama blog dia nih MAPPIAU..bukan kah itu nama panggilan untuk kertas result no ekor?"

aku cakap kat kawan aku tuh(bukan blogger,tapi suka baca blog)..

"ah,mungkin ada maksud lain tuh kot..biasa lar blogger2 nih suka nama pelik2 sikit.."

siyes,aku pun tertanya-tanya nih..hihi

aDieyZa berkata...

xmo la xde mood yer.. happy2 selalu.. keep blogging ok..

MAPPIAU berkata...

@zati embong

im trying dik mekacih yea ;))

MAPPIAU berkata...

@mie

teraiiiii dik jangan tak terai...ngehehehe

ni sebab nak bukak laptop pun dah maleh hehehe

MAPPIAU berkata...

@ghost writer

ok sat g saye jawab :))

thanks yea.

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

harap2 macam tula thanks sesangat yea ;))

MAPPIAU berkata...

@Yan

haah la yan, tetiber jer apesal ntah mencikk tau rase macam ni huhuhu

mekacih yea yan :))

bonda dadif aka akish berkata...

chill babe chill!!!

=)

kayyana berkata...

dah ada BLACKBERRY pun malas lg ker??? babap karang.. jgn sia-siakan gadget yg ade ditgn tu kak.. huhuhu..lainlah mcm sye nih.. pakai nset cabok je.. nk update pun malas sbb kene bukak tenet yg lembap dan slow..

IDAZS berkata...

saya pun agak down 1-2 minggu kebelaknagn ini. kin stress pasal keje kot...

apepun jom sama-sama ceriakan diri, emmm, shopping ke? hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...