SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 4 Mac 2011

Komengngaaaaaaa :P

Ade sape2 tak yang volunteer nak tazkirahkan kat aku supaya aku insap untuk menghapdet kembali?. Kalau takde aku nak sambung balik buat2 lupe dengan url blog sendiri ni haaa :P.

Series dow MALAS, MALAS, MALAS, MALAS, MAAAALAS gilosss dah nih huarrggghhhhhhh!!!




Komengngaaaaaaaaa !!!!!, Help Help Help!!! 
(kojap komengngaa kojap help gilo ko hape nih :P)


-mamairfan-

20 ulasan:

nora berkata...

ko jangan nak ngengade ek
nak malas malas lak

tak kira tak kira ko kena rajin, rajiNN, rajINN, raJINN, rAJINN, RAJINNNNNNNNNNNN


ENTRY HOT : Cam Kerang Busuk

Hanis MY berkata...

akakkkk...jgn begitu tak sanggup i menahan rendu hahaha...geli tak? skrg sy dah tahu dr mana asal muncung irfan tu hehe... ceciter je apa2 i likee semua yg akak tulis...

Bro Framestone berkata...

apa kes nie...

meh bro babap nak x

mie berkata...

tu dia!!
cuba hantar sape2 ke oversea..'
ada kot yang rajin update nanti..
eheheee

niesz berkata...

hahahaha..klakar la akak ni..rajin..rajin..rajin..xmau mls2..ehe..

MAPPIAU berkata...

@nora

alaaa ko ni aku baru je nak warming kasi malas2 lagi :P

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

alololo dik, apesal la ko suwit sangat nih terharu akak okeh huhuhu

hahaha mane tumpahnye nyer sambal belacan kalo tak ke nasik jugekk kan akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@Bro Framestone

eh nak boleh jugek, lame dah tak kene babab nih akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@mie

miee!!! ko ni kan kan kan eeeiiiii mencikkkk tau :P ahahaha

MAPPIAU berkata...

@niesz

tengah carik la ni mane mood rajin menyorok ngehehehe

zati embong berkata...

haha,kak cmne nk tolong kalau tgk muka kak pun malas semacam je O.o

senyum kak :) mesti mood dtg.

kayyana berkata...

la.. sudah.. nape malas sgt nih. babap nak????

mie berkata...

xboleh ke!!
lagi jauh lagi rindu...
jangan malas2,heheeee

MAPPIAU berkata...

@zati embong

haah kan senyum tak perlu kate ape2 (eh macam ku penah dengar ayat tuh hiks :P)

MAPPIAU berkata...

@kayyana

nak babap tang mane tuh? akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@mie

ahahaha tak boleh ooo rindu lame2 nanti kene beli set katil baru pulak eh? muahahaha ;P

tehr berkata...

hahha
ingatkan saya je yang nak buat2 lupa url blog sendiri
ada geng pula rupanya

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

wah2 muncung tu leh sangkut.....hehehehhehe...

MAPPIAU berkata...

@tehr

ahahaha tau takpe

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

ahahaha cakap jer nak sangkut hape sume boleh tuh hiks :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...