SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 22 Mac 2011

Mekacih Pada Yang Sudi Bertanye :)

Semalam ade sorang pengunjung blog mappiau nih, ghost writer namenyer (terus aku teringat citer gost rider daaaa ngehehehe) bertanyekan sumthing.




Hehehe its ok bro, memang sebelum2 ni pun ramai gak yang bertanye dah konpius tentang name blog nih. Dan kami pun sebelum2 ni dah penah buat entri pasal nih untuk standby hehehe. Ok ghost writer kalau nak tau kenapa MAPPIAU?? hehehe klik SINI yea. Harap penjelasan kat dalam entri tuh dapat menjawab persoalan bro okeh :). Then kalau bro dah bace dan still ade persoalan no hal meh sini tanye meh hikhikhik.

Buat gost writer tenkiu yea sebab sudi singgah kat MAPPIAU nih dan concern dengan why musti MAPPIAU?? hehehe tenkiu, tenkiu terase blog ni dihargai okeh macam tuh (ecece dah nak start drama tivi satu dah :P).




Dan untuk kengkawan yang baru terterjah kat MAPPIAU nih then tetiber rase blur kenapa musti MAPPIAU kan haaaaaa korang juz tengok kat tepi belah kanan sidebar tuh bawah profil aku tuh ade gambar dengan tajuk Kenape MAPPIAU?? haaa juz kelik jela kat situ yeh. Kalau malas nak kelik?? takpelah korang tenung jela gambar tuh sampai gambar tu terkelik sendiri yek (ahahahaha care yang ni korang jangan caye weiiii :P).

Dan pada yang dah biase lalu lalang kat belog ni kalau korang tetiber terlupe hilang ingatan nak tau jugak kenape MAPPIAU, silekan silekan pegi jer kat sidebar belah kanan tuh pastu halakan mouse kat gambar tuh, pastu gune jari telunjuk pastu klik kat belah kiri mouse korang tuh yek :P. Ape??? MALAS!!!! berambusssss kauuu!!!, Wahhh!!! giler kentang aku nak kabo gini ye tak hahahahaha takdela aku gurau2 sajork. Eh eh ni kire okeh la aku dah nak start bergurau nih kan...kan.. kang tetibe mood aku larik merajuk lagi kang haa haaaa papairfan jugekkk yang jadi mangse untuk melancarkan aktiviti bagi menghilangkan rajuk aku tu kang haaaa (ecececece :P)

Buat Fadzli Amir soalan2 mu itu masih ku simpan okeyyy, cume sorry sesangat sebab soalan tu hanye papairfan jer yang tau nak jawab. Pastu skang ni papairfan manjangggg jer sibuk ngan keroje die. Sebab tu la agak lambat (bukan dah agak dah ni konpem dah ni :P) la sikit nak menjawab soalan tuh.

Kalau la soalan tuh aku tau jawapan die memang dah berzaman dah aku jawab hokeyy good byeeee!! la kat papairfan tak heran deh kalau die tak jawab (hahaha ni konpem kalau papairfan bace die kasi starlight  laju2 kat aku kang ni akekeke :P). Tapi dun worry yer Fadzli aku akan wiritkan kat telinge papairfan hari2 nanti untuk jawab soalan2 hang tuh yer hehehe :)).

Halamak terpanjang la pulok sorrryyyyyyyy...... :P

-mamairfan-

34 ulasan:

aDieyZa berkata...

ooooo, baru zana tau.. maklumlah zana kan baru follow blog ni..

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

hehehe thanks zana sebab sudi follow dan singgah kat sini :))

bonda dadif aka akish berkata...

aahla..aku pon cam pelik2 aje..

eheheheh

=)

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

cisss ku hinggatkan dikau pun udah tahu sabo je la haih hahahaha :P

kayyana berkata...

alllaa.. MAPPIAU pun tak tau.. hehehe. cu baca ke tepi tu cu baca..terang dan nyata.. huhuu..blog yg paling sempoi sekali blog mappiau lah

Fadzli Amir berkata...

Masa memula dtg dulu tertanya gak...bila godek2 entry lama baru tau...hehehe...thanks sebab tak lupa soalan semua tu...dah baca tentang hari tentera darat semua tu...dapat gak la tengok semua senjata dan alat2 TDDM..hehehe

ctpayong berkata...

setiap blogger punya kretiviti tersendiri. nama, header dan jalan cerita setiap entry.

itu semua seni.

anyway...kakct first time terjah kat sini. terus terseliuh dan terjatuh.

kakct dah tua oiii..hati2 kakct...dah urut ke belom kakinya.

kakct nak follow..speed 110km/hr. gerenti tak kena saman punya.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

kakD dah tau dah...tapi..sj2 buat blur plak...hahahahaha...

mie berkata...

dah lama tau...
tapi yang utk kertas result nombor ekor tu baru tau..
hehehheee

zati embong berkata...

tahu pun maksud mappiau 2.hihi O.o

kak,ngntuk2 je ni.malasnya rasa nk kerja!

dwaty berkata...

tak cukup besar kot pic tu kak... tu yang dorg tak perasan...hehehe....

MAPPIAU berkata...

lalalalala... (lalu sambil tutup muka..) hikkkssss..

-papairfan-

✿ etiey erywan ✿ berkata...

a'a.. cek pun ada juga terdetik nk tya tp tak tertanya

nora berkata...

aku tak faham lagi arrrr
cuba ko terang kan lagi sekali leh tak :p


ENTRY HOT : Betul ke Tak Betul??

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam tulisanya memang berhantu

MAPPIAU berkata...

@kayyana

ececece mau ai tauuu aawwwwwww!! (panggggggg!!! sedas) hahahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir

hehehe same2 musti la simpan soklan tuh. sekurang2nyer rase blog ni di hargai tau sebab ade jugak orang yang sudi bertanyekan soalan.

insyaallah akan diusahakan untuk merekrut papairfan supaya jawab soklan tu ASAP hehehe :)

MAPPIAU berkata...

@ctpayong

hahahahahaha tergelak besar saye bace komen akak nih.

anyway mekacih kak sebab sudi singgah, bace dan follow sekali :))

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hahahaha noty oh kakD neh :P

MAPPIAU berkata...

@mie

hehehe nak pegi beli la tuh kan kan kan :P

MAPPIAU berkata...

@zati embong

hehehe tau dah kan :))

samela kite dik, mood hanye mau membuto sajork dah nih huhuhu

MAPPIAU berkata...

@dwaty

tu la tuh maybe akak kene gune saiz kertas kajang kot akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@✿ etiey erywan ✿

takpe dik, janji niat tuh dah terdetik cukup memadai (cewahhh!!) hahahaha

MAPPIAU berkata...

@nora

ko kene makan kismis banyak2 nih :P

MAPPIAU berkata...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

haah tu la pasal hehehe

MAPPIAU berkata...

@papairfan

tutup sangat la muke tuh, kang terantuk kek tiang kang haa alfadan la muke bluekkkkk

niesz berkata...

hehehe..niesz fhm maksud ni dulu pun time niesz tgk kat sidebar blog akak adebb tulis mkna setiap huruf tu..heeee...

ghost writer berkata...

Mengapa Aku Percaya Perhubungan Ini Akan Utuh...wallah.soalnya mesti berbalik pada soal cinta ya kan,kerna di saat ini betapa kebahagiaan itu suatu yang sangat teraih dalam hidup sehingga menutup setiap ruang kebejatan atau anasir jahat menembusinya..hebat..ia satu akronim tentang keyakinan tinggi dan terhasil dari sikap saling senda antara ke duanya..(kerna itu aku rasakan bila seluruh pakatan family ini menghasilkan postingan).

dan,akhirnya aku mula yakin kalau perkahwinan itu suatu yang aku ketinggalan.he3.

apezs shah berkata...

salam

kak perghhh masih ramai
yg tertanya tanya lagi kan...
tapi yg penting maksud dia mmg
best kak..

nora berkata...

wei mane ko g niiiiiiiiiiii
aku merinduimuu...

*ko tgh karang ayat nk explain maksud mapiau kat aku ke??, takpe2 kau dah faham dah

pulanglaaaaa

ENTRY HOT : Beku

MAPPIAU berkata...

@niesz

mekacih dik sebab sudi memahami :)

MAPPIAU berkata...

@ghost writer

hehehe thanks, so ape tunggu lagi dah ade calon? hehehe

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

w'salam

thanks dik :)

MAPPIAU berkata...

@nora

uhukkk uhukkk!!! tersembur aku punyer cendol bile bace perkataan rindu tu!!! hahahahaha

tak kose deh aku nak karang bagi ko paham deh, sebab aku tau ko memang konpem tak kan paham punyer...otak ko kan tengah beku...wakakakakaka

err errr betul eh ko rindu kat haku?? lalalalalalalala :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...