SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 5 Mac 2011

Promosi... Hari Tentera Darat ke 78

Salamekum.. n3 ini adalah dari papairfan.. sori la coz lama dah takde n3 dari aku.. ekceli aku bz dengan latihan kawad bersempena menyambut hari Tentera Darat ke 78 di Dataran Merdeka pada bsok hari.. so, kontinjen aku adalah dari kontinjen misi PBB, secara tidak langsung aku sebagai bekas anggota MALBATT 2 terpaksola pakai blk baju loreng padang pasir aku tu bsok.. nasib baik kasut SWAT aku tu tak bagi kat pakcik aku wat g noreh.. 

Jadik, di kesempatan ini, aku nak mengajak la korang-korang semuo untuk ke Dataran Merdeka bsok pagi mulai jam 8 pagi, coz kat sana macam2 ada... yang paling best adalah dah tentulah perarakan terbesar kontinjen tentera Darat.. kalau korang nak tgk aku, bleh tgk kat barisan ketiga dari depan, orang no 2.. dah tentu la baju aku kaler coklat.. lain dari yang lain.. pastu ada lagi, pertunjukan dari Unit Lawan Keganasan dari Komando, kalau korang nak tgk secara live bas akan diletupkan kt depan dataran sok.. mmg best.. pastu ada pertunjukan payung payung dari geng2 Komando jugak.. ishhh.. banyak lagi la.. korang datang la yea.. tak pun kalau korang jauh bleh tgk kt Tibi je bsok pagi.. kay lah.. Peace No War.. zassss..


-papairfan-

17 ulasan:

mie berkata...

alamak!!
tengok tv je la...
tunggu gambar2 untuk perbarisan esok..
gud luck.. heeheee

tehr berkata...

wah, memang teringin sekali nak tengok
tapi apakan daya
jauh tu

nazirulhazwan~ berkata...

selamat hari tentera.hehe

niesz berkata...

wow!best nye..jarang tgk benda2 mcm ni..mesti meriah kan..

khairunnisa ♥ berkata...

jauh.. tak dapat pi.. selamat hari tentera ^_^

MAPPIAU berkata...

@mie
hehehe.. tu la.. lain kali mai la duk dkt2 sini.. tunggu n3 bsok..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@tehr takpe2.. janji korang menyokong aset2 yang dibeli utk tentera darat kita..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@nazirulhazwan~ tocei.. tocei.. gagah setia..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@niesz rugi la tak dapat tgk bas kene letup tadi.. pastu tgk sniper duk dari helikopter.. mmg bestt...

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@khairunnisa ♥ tengkiu.. tengkiu.. kalau ada sedara mara nak join sojar ni.. jgn malu2.. teruskan...

-papairfan-

mie berkata...

dulu zaman kecil2 ada juga tengok perbarisan ni...
perbarisan isteri2 askar xde ke?
kalo xsilap BAKAT kot namanya..
eheheeeee

MAPPIAU berkata...

tsk tsk tsk, tak dapat pegi jugak lor sebab papairfan buat2 tertinggal kat gue uhuk :P

-mamairfan-

wifenavy berkata...

Dh ada wakil pegi, hubby kena detail pegi Dataran Merdeka..

wifenavy berkata...

he he x pegi, tp dh antar wakil.. hubby kena detail gi dataran merdeka..

kayyana berkata...

selamat hari tentera darat.

MAPPIAU berkata...

@wifenavy tu la kak.. ari tu mmg ramai gak askar tgk.. ada gak jumpa peg2 yg kt MTAT tu..

MAPPIAU berkata...

@kayyana tengkiu.. tengkiu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...