SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 8 Mac 2011

Spesel N3 for mamairfan...

Salamekum.. dikala ini mamairfan tengah tido coz tangan dia cam tersalah urat plak.. so, tinggal la aku tengah melayan  irfan yang tengah cargas giler lagi ni.. bukan apa.. juz nak menyampai rasa appreciate aku pada  mamairfan coz telah menghadiahkan aku *ehem..ehem* sbg hadiah belated buzday aku yg lepas.. hehehe.. ye la.. ari tu aku kat Lubnan.. citer banyak tak guna, ce cube teka apa yang aku dapat.. hehehe.. cekidout...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
 Sebuah moto... huhuhuhu.. bestnye.. LC 135

Mekasih banyak Sayang...
Love U So Much...

-papairfan-

36 ulasan:

mie berkata...

wow!!!
terima kasih buat mamairfan..
sapa pula nak hadiahkan gue motor nanti...


p/s: mamairfan!! besday gue bulan Januari.. haha

MAPPIAU berkata...

@mie lain kali kawin cepat2... hahaha..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

alololo suwitttnyer, same2 cayang (matiklah ramai yang muntoh kang ni :P hahaha)

nanti kalau ade duit guling2 datang, diana beli lain lagi yeh ngehehehe

kayyana berkata...

wah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! saya menang motor...!!!!!!!!!!

Hanis MY berkata...

wah2 mmg pasangan romantika... tiba2 rasa nk habaq jugak bila bday haha...apekahh?? motippnya akak diana???

IDAZS berkata...

wow!! dapat motor, syoknya.
lps ni boleh la mama bawak irfan jalan-jalan pusing-pusing naik motor..syoknya, angin sepoi-sepoi..

apezs shah berkata...

salam

wat biar betol ni?
mamairfan bagi hadiah motor LC.. Perghhh!!! Best tuuu...

To kak diana semoga cepat sembuh..:)

✿ etiey erywan ✿ berkata...

he he... mabeles hadiah besday. tiap tahun cam ni best kan?

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wow LC gituh..motor adek ipar baru kena balun ngan pencurik.LC gak mcm nielah tapi kaler puteh...huhu cian dier..best dapat motor=)

zati embong berkata...

wah!dapat motor O.o

Happy belated birthday jugak papairfan.kim salam kat mamairfan eh O.o

bonda dadif aka akish berkata...

huhh gilok ah..

caiyokla mama irfan!!!

=)

nora berkata...

mamairfannnnnnnn

nao nak gakkkk
tapi tanak motor
nak mini leh tak
alaaa mini je kan kecik je tu

ENTRY HOT : Senyum ^_^

MAPPIAU berkata...

@nora

owhh boleh boleh, nanti aku pinjam anak aku punyer mini permainan bagi ko boleh? janji mini kan kan kan hua hua hua :P

dari mamairfan :P

MAPPIAU berkata...

@mie

akan akak pastikan bulan januari nanti kalendar akak tetibe hilang ahahaha :P

-mamairfan-

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

motipnyer nanti time besday ko tu nanti akak terbuat2 lupe la ahahaha okey kah begitu wahai adik ku akekeke :P

-mamairfan-

MAPPIAU berkata...

@kayyana

lagi hebat ko yana dapat menang motor akekeke :p, akak tak dapat juz kene beli lagi hade ahahaha

-mamairfan-

MAPPIAU berkata...

@IDAZS

ahahaha tu la pasal, memang irfan asal petang jer die dah zikir dah kat tinger mak pak die ajak naik motor jer skang nih sabo jela haih hihihi

-mamairfan-

MAPPIAU berkata...

@apezs shah

alahai dik terharunyer akak sebab sudi doakan akak sembuh mekacih ehehehe :))

-mamairfan-

MAPPIAU berkata...

@✿ etiey erywan ✿

hohoho tiap2 tahun ini macam? uiiii pokai akak dik akekeke

-mamairfan-

MAPPIAU berkata...

@zati embong

w'salam dik (nak tunggu papairfan bagitau lambat ni akak jawab sendiri hahaha :P)

-mamairfan-

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

ngehehehe

-mamairfan-

MAPPIAU berkata...

@wan nurul hezrina abd halim

alahai siannyer adik hezrina, kuang ajaq punyer pencuri kan isshhh

-mamairfan-

mekchu berkata...

1. what? hadiah kan moto.... baik nye mamairfan ni..

2. so jeles okeh login senyap2 dan buatkan entry seprise mcm ni.. nak jugak.. nak jugak.. tp apakan daya papanajmi tu sukar utk dijinakkan.. hahaha

3. tangan salah urat? what hapen dear??

echah mashuri berkata...

hambooiii..mamairfann...nak jugak laa...nouvo LC 1.huhuh

Fadzli Amir berkata...

Pergghhhh..hadiah arijadi....moto tu.....best-best....hehhee

nora berkata...

mamairfan mane ko menghilang???
ko penat sangat sbb buat kerja part time sebab nak belikan aku mini kan kan kan, kesian ko, tehaaru aku, taruskan berusaha :p

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

apezs shah berkata...

kak thanks sudi komen n3 tu hehe..
ye saya tahu ada hikmahnya.. tgh bersabar aje ni kak.. Thanks again.. mana entry baru ni.. kak tgh busy ke? :)

tehr berkata...

wah, hadiah macam ni bestnya
dapat tiap tahun pun tak apa

selamat hari hahir

L.e.y.h.a berkata...

bleh rempit same2. hahaha

MAPPIAU berkata...

@mekchu terbaekkkk... tangan salah urat je.. ni dah ok dah..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@echah mashuri kene masuk peraduan la kalau nak dapat moto.. peraduan minum 100plus...hehehe..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir hssffhhh hsffhhhh.. kombang idung nih..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@nora lately ni terbizi skit la.. segala kesulitan amat dikesali.. sekian terima kasih..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@apezs shah tu la.. kitorg skang ni agak bizi dgn keje masing2 la.. insyaallah.. minggu depan akan kembali beraksi.. hohoho..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@tehr tengkiu.. tengkiu..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

@L.e.y.h.a bleh2.. trek taman sri pagi. dari trafik light giant sampai trafik light ke taman satria.. 5 lap.. amacam.. hahahaha...

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...