SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 8 April 2011

Kononnnn....

Kalau sebelum2 ni tiap kali aku bersilat kat dapur memasak irfan pun akan join same bersilat (versi irfan) kat dapur jugak konon2 tolong same, kononnnnnn.

Tapi skang ni tiap kali aku memasak lain pulak modus operandi die nak menolong hokeyyy. .


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


haipppppp skrollll lagi jauh lagi penskrollan kite ni hokeyy :P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
errrmmmmmmm tarik napas dulu yeh alaaa sekali sekale buat eksesais kannnnn :P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

ok lepas napas pulak haippp buat jangan ngelatt :P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


errr errr ok ok ok sebelum korang dah nak menghampiri jadi hulk meh aku tunjuk betul2 ni meh ngeh3 (alaaaaa baru nak guwau2 sikit, takpelah kalau tak boleh :P)





Haaaa ni la aktiviti budak bertuah ni asal time aku masak. Kononnn nak tolong aku basuhkan periuk belange tu bagai la kan kononnnn okeyyyy.



Haaaa tengoklah ape kesudahannye, hai la nak tu bukan cebok tu periuk nasik ko tu nak, kot iye pun nak mintak papa ngan mama buatkan pool kek dalam umah jangan la sampai tunjuk protes ini macam ha ha ha hadoiiii.


-mamairfan-

30 ulasan:

bonda dadif aka akish berkata...

hadoiii!!!!chare brtol cara irfan tolong ko tau...

=)

eiela berkata...

ha, sampai macam tu sekali adik tuh, duduk dalam sinki dah.

Latest Entri :
Biasiswa Tak Cukup, Sedikit Sangat

ctpayong berkata...

make sure pakaikan seluar...ade le yang pijo kena bekas2 lada dalam sinki tu..bertuahnye irfan...

dwaty berkata...

hahahahahha.... konon!!!!

tehr berkata...

cara protes terbaik ni
nampak gaya papa irfan kena ambik cuti dan siapkan pool dengan kadar segera
tak boleh ditangguh2 lagi

mie berkata...

kalo dah siap pool nanti..
jangan lupa jemput gue rasmikan..
lama x potong reben ni..
ehehehe

zati embong berkata...

hahaha.sakit2 kepala.

kuat x sink 2 kak?

kayyana berkata...

hahahaha... kah kah kah.. jap.. nak ketawa jap.. aduhai irfan irfan... bijak sungguh kamu memperli mama ngn papa kamu ye.. selagi tak dapat swimming pool jgn kuar dr sinki ye yg

Hidayati berkata...

Adoiii msk.. hahahahah.... geli hati akak tengok gelagat Irfan. Tak di buat orang! Kalau ader kontest, masukkan gambar ni. Confirm menang! Hahahah. Tak habih lagi gelak ni hah.

niesz berkata...

hahahaha..die mandi dlm sinki lak ek..ekekeke..aduh!klakar la kak..

Kalamhati berkata...

hahahaha!comeell!

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

tu la tuh nasib baik la sabar tuh separuh dari iman kan

MAPPIAU berkata...

@eiela

begitulah gamaknye dik hahaha

MAPPIAU berkata...

@ctpayong

udah di pakai tapi die sebok suh tanggalkan katenyer nonei die basah kene sluar basah hahahaha sabo jela tauuu

MAPPIAU berkata...

@dwaty

tu la pasal kononnnnnn...hahaha

MAPPIAU berkata...

@tehr

eh eh macam bernas jer idea nih, mintak2 la papairfan bace kuikuikui

MAPPIAU berkata...

@mie

eleh mie kabo jela ko pun nak join irfan berendam sedua kaki kan kan :P

MAPPIAU berkata...

@zati embong

entahla dik harap2 kuat la (sambil picit2 pale)

MAPPIAU berkata...

@kayyana

hamboiiii anty nih firestone nampak... :P hahaha

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

tu la pasal tuh kak, memang macam tokang pocah la dapor jadinye tau bile time memasak

MAPPIAU berkata...

@niesz

hahaha nak kate mandi baru je lepas mandi, lebih nak buat becak tau ini budak hahaha

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

kikikiki

IDAZS berkata...

hahahahahah! comey sungguh cara irfan tolong mama. ahahahahahah

kayyana berkata...

bukan fire stone.. tp series punye kelakar.. hehehe

MAPPIAU berkata...

@IDAZS

hahahaha tolong dengan makne tu okeyy

MAPPIAU berkata...

@kayyana

ecececece :P

Fadzli Amir berkata...

Amboi besarnya swimmin pul..takde yang kecik sikit ke...hehehhe

hezrina83 berkata...

hhahaha muat lagi budak tuh dalam singki=)mmg best cara dia tulung akak D..hikhik..kalau basuh sayur ker ape cenggitu gerenti bersih..

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir

hahahahaa nanti saye panggil fadzli tolong buatkan yang panggil kecik boleh? :P

MAPPIAU berkata...

@hezrina83

bukan setakat bersih siap ade khasiat tambahan lagi hokeyyy hahahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...