SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 11 Mei 2011

Citer Hari Ibu Hehehe

Mase hari ibu hari tu kiteorang memang tak pegi mane2 pun, sebab vontot masing2 tetibe ade gam gajah tu yang nonggok yolah kek umah. Pastu tetibe papairfan offer untuk masak lunch hari tuh sempena hari omak irfan ngeheehehe.

Woaha!! ini sudah bagus (kate mamairfan dalam hati :P) hahahaha.


Maka papairfan pun teruslah melaksanakan niat suci murni nyer tuh untuk masakkan lunch buat isteri terchenta ceewahh!! :P.

Mule2 aku ingatkan papairfan juz nak masak nasi goreng or maggi goreng je la tau, sobab eh sepanjang 6 tahun aku kawen ngan papairfan memang masak tu jela pun yang die terer okeh hahahaha.


sekali hari tuh...

n
g
e
h
e
h
e
h
e
h
e
h
e
e
e
.
.
.
.
.
.
v







Die masak ikan bakar okeh siap ngan sambal lagi tuh kelesssssssss!! hahahahaa. Series aku teruja wei sebab memang tak pernah terpikir dek akal aku pun yang die boleh masak ikan bakar tuh wei (hahaha ade kejian sikit disitu :P)




Ikan bakar yang dah siap!! haa kau belum sempat nak amik nasi aku dah copot dulu wakakakaka sedap wok!! huhuhu


Ceaaa bukan satu uollsss tapi dua okeh, sorang satu (nampak nau masing2 kuat melantak yedak :P). Series la sepanjang aku makan tuh memang muke ada senyum jugek lalalalalaa. Alhamdulillah lunch hari tuh aku dikenyangkan dengan masakan suami yang ditambah perisa kasih dan sayang cewahhh!!! (sile la geli bulu ketiak yea :P)




Buat papairfan mekacih sangat2 sebab sudi masakan lauk ikan bakar yang memang maveles tuh, terharu sangat2 tau abang masak khas untuk diana, mekacih sayang... love u shoo much!!


Errr err minggu ni boleh repeat order lagi tak bang?? :P


-mamairfan-

20 ulasan:

Fadzli Amir berkata...

Ikan bakar tu....bagusss2...tapi awat tak masak kuah2 ke sikit..hehehhehe...over la tu...bagi betis nak peha...

mekchu berkata...

bertuahhhhhhnyaaaaaa.... nak resepi papa irfan......

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

oooo...pandai ko ye...mula2 ko buat2 mls..dah kptn Adha masak ko keji lak(mengata ko sesukahati akak)..
ni dah kenyang ko nk repet plak dah....(sbrnya..perasaan jeles menbuak2..sbbnya laki akak tak pandai masak...huhuhuhuuh)

etiey.com© berkata...

ABANG KATA, KALAU NAK REPEAT ORDER BOLEH.. TAPI KENA BAYAR LEBIH. ADA BERANI? HEHHE

ctpayong berkata...

thumb up to papairfan.

irfan...mana irfan...give acikCT 5 (five)

zati embong berkata...

ha hambek,cam kedai masak 2 kak!

hihi

mie berkata...

makan berdua je?
kesian irfan dipinggirkan...
gue nak order boleh tak?
siap delivery lagi... hahahaaa

Tanpa Nama berkata...

hehehehe.. ada sape2 nak oder ikan bakar utk kenduri kawen ke majlis harijadi ke bleh hantar tempahanan skang.. hihihihi...

-papairfan-

Kalamhati berkata...

waahh!memang ibu dan isteri yg bertuah!!
ni dah tahap otai ikan bakar dh ni hubby diana ni..hehe

IDAZS berkata...

fuhh, maveles. ini ikan bakar portugis ke? menyelerakan :)

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir

masing2 dah kebulur memang tak dan dah nak buat kuah sume bagai hahahaha

MAPPIAU berkata...

@mekchu

alhamdulillah kak heheee. Nanti saye urut2 papairfan mintak share resepi yea :)

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hahahaha strategi kene baekk kak akekeke

MAPPIAU berkata...

@etiey.com©

errr errr bayar gune aplikasi lain boleh?? wakakaka :P

MAPPIAU berkata...

@ctpayong

hahaha irfan time nih sebok layan katun kat tv mamairfan b/p irfan buat high5 pun boleh!! :P

MAPPIAU berkata...

@zati embong

hehehe masih terlalu awal lagi dik, need more improvement hiks

MAPPIAU berkata...

@mie

mane ade irfan dipinggirkan, irfan sedang sebok melaksanakan aktiviti bebas die time tuh hehehe

owh delivery yea boleh boleh, takut nanti tengah jalan dah lechen tak sempat delivery tu sampai!! akekeke

MAPPIAU berkata...

@papairfan

ewahh!! sempat lagi yea bangg?? hahaahaha

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

hehehe alhamdulillah KH, takdelah sampai tahap otai pun, untuk anak bini die jer ni hehehe

IDAZS berkata...

wah nampak pun dah terliur. kalau mamairfan nak repeat order jgn lupa buat extra yea, mamazarin pun nak juga. kihkihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...