SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 20 Mei 2011

Dah Sore Mama Tak Sedap Kan...

Hari minggu lepas papairfan tak balik tau, jadinye memang aku ngan irfan tak kemane la minggu tuh, juz nonggok ontok2 duduk umah sajork. Bile dah tak kemane memang aktiviti aku hanye tertumpu kat irfan jela kan. 

Malam Sabtu ade konsert AF kan, tu yang menyambil layan AF pastu terus feelling2 nak nyanyi same konon2 perahsantan sore sedap ala2 Ella la konon. Sekali hambek ko kene sejibik kat irfan kate tak sedap hahahaa alfadanlamukeko kan. Malam tu layan la kami anak beranak nonton AF seperti biase, tengah sape ntah tengah perform (ni memang trademark ni pelupe! :P) tibe2 irfan naik atas meja. 

Haaaa cecube la korang saksikan sendiri ape kes lepas tuh :P


video
HaHaHaHaHa tak boleh bla kan anak aku, kemain lagi tuh pitching tak menahan okeh siap tarik high note lagi wakakaka. Lagu ape yang die nyanyi jangan di tanye sumpah aku pun tak paham muahahaha.Yang tak boleh tahan lagi tuh lepas jer nyanyi siap ngadap aku lagi tuh, konon2 la aku ni pengkritik macam dalam konsert AF tu kan. 

Konon2 die suruh aku kritik die la tuh, tu yang ade part die ontok menunduk jer tuh. Lepas tuh kan die ade buat peace kan, haa tu konon2 trademark die la tuh nak suruh orang undi alaaa macam AF tuh yang AFUNDI2 tuh miahahahahaa.

Jadi kepada penonton2 sume jangan lupe AFUNDI IRFAN...PEEELAT!! Hahahahaa.


*Haaa dah sape suruh papairfan tak balik minggu lepas, kan korang pun terjebak terpakse layan mereng aku dah nih :P hahahaha, (eceh salahkan papairfan pulak padahal memang diri sendiri dah azali cenggitu) :P*.


-mamairfan-

38 ulasan:

bonda dadif aka akish berkata...

ala....tak leh nk tgk...cit...

etiey.com© berkata...

huhu itenet slow cam siput kat opis ni.. tak leh buka... nnati datang lagi yer

Hanis MY berkata...

haha lawak la akak ni, amboi3 irfan dr kecik dah nk masuk af, takpe2 nanti auntie confirm afundi irfan nyer jgn wisau...hah akak ape lagi wat latihan vokal dgn irfan la syok gitu ada geng hokayyy

dwaty berkata...

hahahahha.... comella irfan buat peace...tapi part yang sebelum peace... tangan kat belakang tu tengah buat apa??? belakang irfan gatal ka???

apa2 pun AFUNDI IRFAN... PELATTTTT...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ni tiru si omak la ni...tapi tak pa utk irfan Acik D sanggup berhabis kredit utk mengundi hehehhehe...

ctpayong berkata...

trademark peace tu dah oklah tu. kok tangan sebelah lagi tu korek pusat, itu yg fault tuh.

cutelah irfan.

zati embong berkata...

abeslah,irfan dah ikut perangai mama dia!hahaha

IDAZS berkata...

tenet slow x leh tgk. balik rumah nanti baru nak tgk + kritik! tungggu, jgn irfan nangis sudah dgr auntie kritik :P

Tanpa Nama berkata...

alahai...comel la anak akak ne....Irfan eh...cute, keletah la...

jeely jelly berkata...

ingatkan die nak nyanyi lagu cm nera nyanyi.. haha
mmg tak leh blah... boleh plk die jerit mama kan.. haha.. kelakar !

Papa Mifz berkata...

bakat yg boleh diketengahkan nih...hehe

Uncle Lee berkata...

Hi Diana, I enjoy reading your thoughts here as well at the shortcut bahasa words and spelling.
Totally different to what I learned before Merdeka.
Have a pleasant weekend.
Lee.

mie berkata...

afundi irfan!!!
ada bakat ni, pitching pun mantap...
harap masuk final...
hahahahaaaaaa

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad berkata...

hahaha.. comel,, terbaek...

p@kcikLie berkata...

tak bosan sangat bila ada anak2 yg aktif cm irfan ni..sorang pon dah jadilah boleh buat mamanya hepi bila berjauhan dgn papa.

wan nurul hezrina berkata...

tengok cite doremon kalau si giant nyanyi semua kengkawan dia pengsan..hahah

Mama'cfa berkata...

hahhahah adeh nk tergelak ngk irfan... bile dok seluk tngn tu pahtu leh lak bonkok comel tunjuk peace di. hahahaah...mama die pun dah terjebak la tu kan.. kaber2 lak..hhihihihihihihihihihih seb bek somiku pulng lau x.. mcm irfan nti ank2 melalak skali mak die hihi

aDieyZa berkata...

ala, zana x dapat tgk la pulak..

afundi Irfan!!! trademark PEEELAT tu mmg x menahan la kak.. hahahaha

MataHati @ MH berkata...

rugi ah .... internet slow sgt skrg ni.. x dpt tgk sampai habis

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

takpe lenkali cecube nengok yek hehehe

MAPPIAU berkata...

@etiey.com©

wokeh :)

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hahaha tu la pasal, jangan nanti jiran2 mengadu kententeraman dieorang terganggu sudeh! akekeke

MAPPIAU berkata...

@dwaty

hahaha kantoi sudah irfan tengah garu vontot die yang gatal akekeke

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

waaaa acik D ni memang sempoi laaaa cayalah!! akekeke

MAPPIAU berkata...

@ctpayong

hahahaha kantoi sudah! akekeke

MAPPIAU berkata...

@zati embong

like mother like son lol! akekeke

MAPPIAU berkata...

@IDAZS

waaa musti irfan tengah berdebar2 nih hiks.

MAPPIAU berkata...

@Tanpa Nama

hehehe mekacih dik :))

MAPPIAU berkata...

@jeely jelly

tu la pasal mama die pun tak teragak yang die tibe2 nak jerit mama! hahahaaa

MAPPIAU berkata...

@Uncle Lee

OMG really appreaciate it uncle!! thanks for reading :))

MAPPIAU berkata...

@mie

hahahahahaha suke2 boleh la dik oiii hiks

MAPPIAU berkata...

@p@kcikLie

yupp betul sangat alhamdulillah...hehehe

MAPPIAU berkata...

@Mama'cfa

sssyyyyyy kaber2 la sikit wei :P

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

hahaha tau takpe tau hiks

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

takpe nanti internet dah sihat cecube la nengok hihihi

MAPPIAU berkata...

@Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad

hehehehe

MAPPIAU berkata...

@wan nurul hezrina

hahaha tau takpe, sikit lagi mama die nak pengsan tau akekeke

MAPPIAU berkata...

@Papa Mifz

cewaaahhhhh!! akekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...