SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 9 Mei 2011

Disebabkan Dah Hint Lilin Sangat Hari Tuh Kan..

Makenyer kiteorang adik beradik + menantu sumenyer pun berduyun la masing2 balik kampung minggu tuh, untuk sambut besday omak den. Kiteorang juz sambut antara adik badik sajork sebab plan last minit kan, ini semua sebab hint lilin punye pasal akekeke.



Ok ape2 hal tunjuk kek dulu ngehehehe. Kek eskerem!! yummy!! irfan sangat soooka kek nih sebab ade eskerem lalalalala (ceh kaberline gune anak nampak, padahal diri sendiri yang exsited nak :P).



Ngehehe close up pulokk :P



Cecubela la terai kire bape sebonar eh umo omak den ngeh ngeh ngeh. Phewww punye la gegel tangan den nak cucuk kan lilin ni kat atas kek okey, banyak bebonar lilin eh hahahaha (hampeh punyer anak kutuk mak sendiri :P)



Eh muke enteprem harus la ado, kalau tak kang tak berseri pulak entri ni kan akekekeke *muntoh*.


 Tu dia kek yang telah diterangi cahaya lilin, cewahh!!



Besday gurlzz (wah!! gurlzz kah? :P hahahaha) yang teruja setelah mendapat lilin yang di hajati hahahahaha.



Errrkkk sile abaikan mamat yang tetibe feelling2 macam besday die pulak hahahaha. Ish ish ish anak sapa la ni haih :P (sambil jeling2 kat papairfan) hahahaha.




Lepas irfan ngan uwan eh beriye tiup lilin, sekali lilin takmo padam hahahaha, irfan pun apelagi alkefelikan die.


Dah lilin dogil bonar nak padam kan, apelagi si irfan pun gunekanlah hikmat semburan air liur die untuk kasi itu lilin padam wakakakakaka.




Osah gomar eh irfan bile time potong kek tuh, nak tunggu besday die lambek lagi jadinye belasah feelling2 kek uwan jadi kek besday die pun jadi la yeh hahahahaha.



Mase irfan dok tengok bapak eh sibuk ngambik gamba sane sini, sekali die pun nak jugak feelling2 macam pandai amik gamba gune kamera kononn..... So omak ngan apak eh layan kan sajorkkkk akekeke. Apelagi posing la weiii cewahhhhhh!! miahahahaha :P.


Seeekian..... eceh.


-mamairfan-

25 ulasan:

Hanis MY berkata...

wahh syoknyaaa so suwit... happy birthday jugak utk birthday gurl ehehe...semoga pjg umur dan murah rezeki..

bonda dadif aka akish berkata...

epi besday mak!!! *ehh tetibe*..

elehhh nak juge mama irfan tuh interprame.....

kehkehkehkeh....

=)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ko ni kan...akak dah la skg tengah lapo kek aiskerim ni...ko jgn..jgn...adus...kena p cari skg jg ni....

wan nurul hezrina berkata...

ingatkan buffday kak D..huhu rupanya mak yang punya..k hepi belated buffday n semoga pjg umo n murah rezeki=)

IDAZS berkata...

happy bitrhday to birthday gurl. heheheh, semoga diberikan kesihatan yang baik :)

eheh, kek eskim, nak sepotong!

aDieyZa berkata...

kek tu nampak sedap... nak cikit!!!

Yan berkata...

happy bufday to gegurl..

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hikhikhik mekacih adek manis :))

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

uisshhh harus ko, kalo idak tak meriah la majlis dan tak berseri la belog ni okeh Keh Keh Keh :P

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hahahaha hampunn kakD hampunnnn!!

MAPPIAU berkata...

@wan nurul hezrina

hehehe mekacih dik, kalo buzdaay akak memang 7 hari 8 malam hokey akak canang kat sini akekeke

MAPPIAU berkata...

@IDAZS

hehehe mekacih :)), errr errr kek eskerem tuh selamat bersemadi kat dalam perut dah hiks :P

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

meh la datang kek batu kikir!! ngehehehe

MAPPIAU berkata...

@Yan

auuuwww malu ai (kate omak den :P)

hahahaha

mie berkata...

adakah ini kek hasil tangan mamairfan?
kalau iye, gue mau tempah nanti..
ahhheheehehee

zati embong berkata...

jap kak.seksiny papirfan.jat tutup mata da tau!

hihi tgk irfan bukan main excited lagi 2.

Farrah Hasna berkata...

irfan yg sronok nmpak..mak ayah die lg la..hehe

Tanpa Nama berkata...

ishhh.. sape la yg sungguh kurang sopan tidak berbaju itu... ahakkkss..

-papairfan-

MataHati @ MH berkata...

konpius ni.. kek tu utk sapa sebenornya?
utk mak atau utk budak tecit tuh..hahaha

MAPPIAU berkata...

@mie

kalau kek tu buatan akak, memang tak lena tido ko dik 3 hari 4 malam *sebab ulang alik pegi tandas :P*

Kah Kah Kah Kah :P

MAPPIAU berkata...

@zati embong

hahaha tu la pasal, saje la tuh papairfan nak menyeksikan diri tuh hahaha

tu la pasal, konon2 die ingat kek tu die la yang punye tuh hahahaha

MAPPIAU berkata...

@Farrah Hasna

hahahaha tau takpo hiks

MAPPIAU berkata...

@papairfan

eeeiiii gelenyar!! :P

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

hahahaha samela kiteorang pun turut terkonpius jugek akekeke

Fadzli Amir berkata...

Papairfan tu ha...baju pon tak sompat nak pakai tu ha...kato anak yg nak makan kek...hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...