SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 1 Jun 2011

Alhamdulillah Dan Terima Kasih Semua..

Petang tadi aku kol adik ipar tanye macam mane keadaan mak papairfan. Alhamdulillah hari ni mak dah beransur sihat dan dah boleh bangun pergi toilet walaupun masih lemah. Cume balutan luke jer yang belum buke lagi.

Aku dan papairfan nak ucapkan berbanyak terima kasih kat semua yang sudi mendoakan semuanye selamat semalam. Sungguh aku dan papairfan terharu sangat. Dan alhamdulillah semuanye selamat.

Tetibe jadi speechless...uhuk uhuk.


Thankssss semuaaa.. :))


-mamairfan-
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

20 ulasan:

Hanis MY berkata...

alhamdulillah...semoga mak mertua akak akan beransur pulih dan sihat insyaAllah...

zati embong berkata...

huhu jat terlepas smthg eh.

jat doakan mak papairfan shat semula..

etiey.com© berkata...

alhamdulillah.. moga terus sihat hendakNya

qlah berkata...

qlah doakan yg terbaik ya .
Amin . :)

Kalamhati berkata...

Alhamdulillah..semoga beliau semakin sihat..amin

aDieyZa berkata...

Alhamdulillah.. zana doakan mak mertua akk bertambah sihat hendaknya.. sama2 kita doakan yg terbaik k..

dwaty berkata...

sekarang ni cam musim sakit kan??? semoga sepat sembuh...

IDAZS berkata...

alhamdulilah, semoga mak papairfan terus sihat, amin

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

alhamdulillah thanks sesangat dik :)

MAPPIAU berkata...

@zati embong

takde ape yang terlepas la dik hehehe

mekacih dik :)

MAPPIAU berkata...

@etiey.com©

terima kasih sangat tau :)

MAPPIAU berkata...

@qlah

terima kasih sangat tau *terharu* :)

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

terima kasih kak :)

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

mekacih dik terharu sangat :)

MAPPIAU berkata...

@dwaty

tu la tuh dik macam2 kan sekarang ni, thanks dik :)

MAPPIAU berkata...

@IDAZS

mudahan begitu la hendaknye terima kasih yea :)

MataHati @ MH berkata...

alhamdulillah..

maya amir berkata...

alhamdulillah..moga cepat sembuh slps operation ni:)

Papa Mifz berkata...

alhamdulillah...semoga kesihatan nye kekal baik k....

mekchu berkata...

alhamdulillah... kenapa adik akak ni sekarang dah malas update blog erk????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...