SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 9 Jun 2011

Depan Rumah Yo La...

Minggu lepas papairfan tak dapat balik sebab terpakse bertapa masuk hutan. Dah kalau papairfan tak balik memang aku tak kuase la haih nak keluar pegi memane. Bukan ape rase tak lengkap aktiviti tuh kalau tak cukup korum nak keluar nih (eceh cobaan membagi alasan :P)

Selalunyer kalau papairfan ade memang dielah yang layan semua kerenah anak bujang die tuh. Ape anak tu nak main die ngikut jer la. Cube mintak kat omak eh, haa siaplah irfan dapat jegil bijik mate dari omak eh lagi hado hahahahaha.

Bile takde sape nak melayan die main, make di rayulah kek omak eh ajak temankan die main bola kat luar rumah. Alahai anak, sian la pulak si omak eh nak menolak pelawaan si anak. Lalu si omak eh pun join la sedua kaki bangku layan anak eh main bola (layan tengok je pun :p)


Kemain terangkat2 bagai lagi kaki tuh hahahahaa.



Haaa mane nak dapat bola terapung kan akekekeke :P


 
Kesudahannye ke longkang jugek hahahaaha. Nak buat cemane dah nak pegi padang bola si omak eh dah tak kuase kan, haa gol ke longkang jela yea irfan hekhekhek. Sok sok bapak ko dah balik tuntut eh akekekeke.


-mamairfan-

16 ulasan:

dwaty berkata...

ciannya irfan main sorg2... hihihi

p@kcikLie berkata...

takpe ..sekurang2nya boleh keluarkan peluh si omak jugak tu...

Hanis MY berkata...

wahh2 bertuah irfan sebab ada pom pom girl cum photographer masa dia main, cayalah! hehe...

Kalamhati berkata...

ehhehehe mama irfan gawang keee?cem taaak je..ehek

MAPPIAU berkata...

@dwaty

uhuk uhuk tu la tuh, sian jugak kat omak eh sorang2 jugek :(

MAPPIAU berkata...

@p@kcikLie

waaaa banyak makne tersirat tuh hahaha

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

OMG pengsan!! hahahaha

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

hahahaha sile la buat2 percaye hiks

IDAZS berkata...

Nanti zarin datang teman irfan main ya. Zarin tak berpeluang nak main bola camni. main bola dalam rumah je. sob-sob

Amirah Yusof berkata...

sakannya main bola ni!untung2 main utk negara nnti kak :p

etiey.com© berkata...

sama sejibik cam eysraf lah ni. main sorang sorang pastu maummy jadi penjaga gol hikhik

MAPPIAU berkata...

@IDAZS

alaaa zarin takmo la sedey2 meh meh datang umah irfan meh nanti boleh la kite main bola lambung2 sampai masuk umah jiran sebelah akekekekeke

MAPPIAU berkata...

@Amirah Yusof

wahh!! insyaallah dik hehehe mekacih :))

MAPPIAU berkata...

@etiey.com©

hahahaha begitula nasib mama dan mummy ni ek hiks

aDieyZa berkata...

ciannya irfan.. nampak gayanya kena tambah sorang lagi kak.. bagi geng utk irfan main bola.. huhuhu..

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

uhuk uhuk lalalalala :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...