SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 26 Jun 2011

D'mappiau Collection Dengan Rasminye...

[ hehehe sticky mode yeh kengkawan, cecube skroll bawah kalo hado entri baru :)]


Pheewwww giler gegel tangan aku nak menaip untuk entri ni okeh huhuhu. Okeh okeh ginila ni nak habaq nih hehehehe, errr errr camni... hadoiii camne nak cerite nih, tetibe neves! (hahahaha dah start dah hover dah).

Ok la ok la sebenarnya aku nak membagitau kat korang ni yang geng mappiau kini dah berkicimpung pulak dalam jualan online uollsss uhuk uhuk.

Kami suami isteri dah sepakat nak membuka perniagaan secara online ni di D'mappiau Collection, huhuhuuhu gegel siot tangan haku nak tapi name kedai online tuh hahahahaha :P.



Ekceli produk online kat D'mappiau Collection nih adalah kerjasama kiteorang dengan Butik Azliya Collection, yang mane telah beroperasi  sejak tahun 2001 yang bertempat di No. 567, Jln Samudra Utara 1, Taman Samudra, Batu Caves. Butik Azliya Collection nih menawarkan fesyen-fesyen terkini yang berkualiti dengan harga yang amat berpatutan. 

Antara produk2 yang ade di blog jualan online kiteorang untuk permulaan ni macam baju kurung pelbagai fesyen, Handbag, Purse, Blouse dan produk-produk yang lain yang akan di tambah dari mase ke semase okeh hehehehe.

Daannnnnn sokongan dari korang semua amatlah aku harapkan sangat okeh, yelah almaklumkan saye budak baru belajar gitu hek hek hek. Jadi di harapkan korang sudi2 kan lah menjengah ke blog D'mappiau collection nih yea. Kalau korang nak follow blog ni pun besar rahmat sangat tau. Kalau ade sebarang cadangan atau penambahbaikan adelah amat aku alu2kan sesangat okeh :).

Okeh la tanpa melengahkan mase lagi dengan ini saye merasmikan pembukaan blog jualan online kami iaitu D'mappiau Collection (sambil potong2 reben ala2 miss world hahahaha dush dush dush P). 


Selamat menjamu mate semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaayaaaaaaaaaanggggg koranggggggg!! (eceh dan dan tu nak sayang ye dak hahahahaha :P).

Eh eh cop!, kalau korang ade yang terminat nak membeli (harap2 begitulah :P) jangan malu2 jangan segan2 juz emel ke diana_8379@yahoo.com yea mekacih hehehehe.


-mamairfan-

16 ulasan:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

tahniah...

Tanpa Nama berkata...

wahhh.. tahniah.. tahniah... dgn pantasnya akan ke dmappiaucollection skang..

Cik Eka berkata...

haaa nak beli kalau ada berkenan..hehehe

zati embong berkata...

hihi congrats kak.jat jengah2 sana ye.hihi

Gen2Merah berkata...

tahniah.. selamat maju jaya ya dalam bidang ni... saya pun sungguh teruja ni.. ekekeke

aDieyZa berkata...

semoga terus berjaya dlm business ni sis.. zana doakan yg terbaik utk akk & keluarga..

kalau business dah maju, jgn lupa update blog pulak yer.. nanti sunyi lak zana.. huhuhu

kayyana berkata...

wah.. kak d dah jd businesswoman.. akak kayo...

Farrah Hasna berkata...

tahniah..bestnye..smoga bisnes maju ya!!

mekchu berkata...

wah.. sorang lagi kawan dah melebarkan sayap.. sayap je, bukan badan.. tahniah..

bonda dadif aka akish berkata...

whoaaa udah berbisnes pulak..apepon..caiyok...ade yg berkenan ttu akn ku sopeng..

=)

Kalamhati berkata...

wah!!tahniah..sudah maju setapak lg..chaiyyokk!!=)

Hanim Mahali berkata...

waaaaa...bagus bagus, jadi bisneswomen... Semoga Berjaya! ^_^

||aLeaSaRa|| berkata...

wah tahniah ye!!!jom serbu...nak puasa tak lama lagi....dah tentu raya tak lama lagi hoyee.....jom shopping!

PCL berkata...

Tahniah..terjah sana dulu..support rakan blogger...sempoi lah !

dwaty berkata...

wah tahniah kak... akhirnya ada business sendiri... semoga berjalan lancar dan disukai ramai... eawah... akk potong reben kan tadi.... saya tepuk tangan... hehehehe

mappiau berkata...

koranggggg...terima kasih sesangat yea atas kate2 hikmat dan semangat korang..siyes aku sangat lah terharu huhuhu. mekacihhhh sesangat :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...