SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 6 Jun 2011

Kenape Malas Yea??

Kenape malas yea kaksu... hurmmmm hurmmmm nape yek??. Maybe sebab kegemukkan yang melanda fizikal saye kot (hahahahaha boleh terima tak alasan ni :P).

Eh tapi series dow sekarang ni memang badan naik bagai di pam2 okeh, gile saiko okeh jadinyer kat diri sendiri. Padahal makan dah catu sume dah. Tapi badan tatap la jugak menten lebih sane sini alahai. Eh tapi gue tak pegnen okeh haaaa bukan tak tau korang ni pantang salah tulis sikit musti laju jer kelain tau hahahahahaha :P.

Eksesais ade buat ker?? hahahaha tu antara soalan sumbing yang selalu aku dapat akekekeke. Ok ok la memang aku ngaku la tang eksesais tu memang konpem la takdo hahahaha. Abis nak buat cemane asal nak buat eksesais jer papairfan asyikla outstation memanjang mecikkk tau, (eceh nak salahkan orang lain pulak padahal nak buat seribu daye tak nak seribu alasan ye dak? :P).

Eh ape kene mengene pulak tang badan naik ngan tak hapdet belog kan, hahahahaha sile la sekeh aku laju2 okeh. Jadi kesimpulannyer aku akan hapdet belog bile aku dah kurus nanti boleh??? wakakakakaka sile lempang aku laju2 pulak yea :P.

Buat kaksu terima kasih banget yeh sebab sudi concern akan kemalasan saye nih akekeke.  Sangat la terharu sebab ade yang sudi ambil berat. Insyaallah akan saye cube hapdet laju2 lepas nih yea (ye la sangat kan :P) hahahahaha.

Buat kengkawan blog yang lain pun mane yang sudi jugak jengah2 MAPPIAU ni aku ucapkan berbanyak terima kasih sangat tau. Sungguh la aku hargai sangat tersangat2 tau hehehehe. Doakan la supaya mood malas aku ni cepat2 la berambus pergi kacau orang lain plak yea (hahahahaha nak jugak dengki kat orang lain tuh :P).


Okeh sebagai penutup untuk entri malas ni aku akhiri dengan gambar gedik irfan ngan bapak eh mase kenduri kawen pakcik aku baru2 nih (insyaallah akan di hapdet citer pokcik aku kawen nanti insyaallah!! hehehe), mano gamba omak eh yang booolaaat (sile tekankan kepada O itu :P) tuh jangan ditanye nanti aku sentap kang hahahahaha :P.

Eh eh ni kire aku hapdet la ni kan kan kan akekekeke :P



-mamairfan-

20 ulasan:

zati embong berkata...

hihi,kak yg penting maintain comel.hihi.

aDieyZa berkata...

kak, zana pun sekarang mood nak update blog kurang.. maybe sbb aura malas akk tu dah sampai ke zana kot.. hahahaha..

zana pun makin booooooolat!! now dlm usaha nak turunkan berat badan.. nak berat mcm be4 kahwin.. huhuhuhu

etiey.com© berkata...

kenapa malas? cu cite..cu citer.. heheh

Hanis MY berkata...

alahai...anak teruna yg srg tu mmg pandai posim la bakat diturunkan dr mama dia yg vogetivass hehe... ahkak tulis la apa pun i sudi n suka je baca...

jeely jelly berkata...

ha !! nie mesti malas akak dah terkena kat saye nie.. saye pun dah jadi malas nak update skang nie.. haha..

dwaty berkata...

nasib baik akk gitau cepat2... saya dah double meaning dah ni... kekekekeeke...

bukan kaksu jer... saya pun concern gak... mana la akk aku sorg ni... sepi... mentang2la papairfan dah balik...

nak buang mood malas kena mandi bungala jawabnya... hehehehe

mekchu berkata...

ermm.. dah kena sound baru la terkedek2 nak update.. (kedek kah?) hahaha.. boleh pon... ramai je yg komen.. semua tu rindu la tu.. tak paham2?? jadikan badan berbentuk Oooo sbg alasan.. byk songeh taw mamairfan nih..

maya amir berkata...

hehe..dlm pd ckp xde mood nk update..dh siap 1 entry..kekeke

kayyana berkata...

bile die malas dengan saya saya sekali malas.. sama2 blog berhabuk

bonda dadif aka akish berkata...

whoaa...best kan ade yg concern...

aku pon malas la wehhh...tp badan aku menten..

hep..hep...motip??akakkakakak

MAPPIAU berkata...

@zati embong

auuwwww malu ai okeh :P

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

owwwh kalau la akhak dapatla balik berat mase sebelum kawen alangkah indahnye doniaaaaaaaaa..huhuhu

tapi beranganssss jela kan hiks .

MAPPIAU berkata...

@etiey.com©

macam ni ceghite nyer...eh tetibe malas! hahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

oh la adek terharunyer akhak dik oiiiii terus cair dah nih (hahahaha kalau tak hover tak sah!) :P

MAPPIAU berkata...

@jeely jelly

marilah kite malas secara berjemaah okeh :P

MAPPIAU berkata...

@dwaty

amboiiiii dah agak dah sebab tu bagitau awal2 hahahaha.

alahai terharunyer mekacih dik sudi concern hehehe

hah mandi bunga taik ayam agaknyer baru la mood malas tuh lari lintang pukang kan? hahahahhaa

MAPPIAU berkata...

@mekchu

hek hek hek hek (sambil tutup2 muke nyorok bawah meja *eh macam muat??*)

MAPPIAU berkata...

@maya amir

hahahaha haah kan

MAPPIAU berkata...

@kayyana

hahahaha ni namenyer malas berjemaah!! :P

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

hamboiiii sentaphatimaknak blewwwkkkk hahahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...