SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 21 Jun 2011

Macam2 Rase Dah Nih Uhuk..


Bos dah sokong...mudahan semua urusan dipermudahkan hendaknye. Amin...



-mamairfan-

28 ulasan:

Mama'cfa♥ berkata...

sape yng nk betukar tuh. huhuhuh kite pun baru je buat surat nk tukar jbtan.. huhuh nk pindah

intan_blur berkata...

insya'Allah..moga2 sume bjalan ngan lancar nye... ;)

Hanis MY berkata...

haaa kena tukar kek nogori ke? eh apesal sy plak ckp nogori ni? hehe motippp??? semoga semua berjalan lancar...mesti sadis kan...

dwaty berkata...

kalau dapat tukar gitau ya.... saya pun nak minta tukar ni... hikhikhik

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

yeh..yeh...dpt tukar..dpt tukar...*sambil lompat2 mcm budak la katakan*TAPI ni versi mak budak la..

ridhuan berkata...

Salam..taniah lah dah dapat surat tawaran tukar?? berapa lama dah akak mintak tukar nye??

mappiau berkata...

@Mama'cfa♥

si isterinye yang mohon tukar, demi chentakan suaminye cewahhhh hiks

mappiau berkata...

@intan_blur

aminn...mekacih yea

mappiau berkata...

@Hanis MY

hahaha eden baru nak mohon tukar dik oiii, nanti jangan lupo datang nogori yo hahahaha

mappiau berkata...

@dwaty

tu la tuh mudahan cepat la dapat tukar. insyaallah bile dah terima berita baik utk tukar akan di roger hehehe

mappiau berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hahahaha kakD kakD suke tau buat lawak suwittt hiks. baru nak mohon tukar la kakD, dapatnye nggak tau tahun bile huhuhu

mudahan cepat la hendaknye.

mappiau berkata...

@ridhuan

w,salam belum dapat lagi baru nak mohon, mudahan cepat la dapatnye huhu

ridhuan berkata...

ameen...moga Allah permudahkan urusan dunia dan akhirat akak..ameen..
owh ingat dah dapat..insya Allah dapat tu..

mekchu berkata...

yeyy.. dah ada pengganti kak jem.. yeyyy... diana gred apa erk? dah survey2 ke belum? meh akak tlg surveykan.. nak?

Miss_Yanfie (,")(",) berkata...

Wahhh...bestnya dah dpt mintak tukar!!! Jeles² T________T

aDieyZa berkata...

kak, nak pindah noghori ko? wah, syok lah kalau dapek pindah kan..

zana doakan agar dipermudahkan urusan akk untuk pindah tu yo..

kayyana berkata...

sampainye hati mu.. meninggalkan aku... lalalallalala... bla bl bla... tak ingat lirik pulak

Hanis MY berkata...

baiklah...nanti u masak cedap2 ok haha... i u gitu ha gedix

Mama'cfa♥ berkata...

adha kne postng nogoi ke....kite pun sama

zati embong berkata...

kak nak bertukar ke?moga berjalan lancar.

mappiau berkata...

@ridhuan

mudahan macam tu la dik, thanks dik :)

mappiau berkata...

@mekchu

pucuk dicita ulam mendatang..Wahhhh!! hahahaha ok gak tuh kalau mekchu nak tolong serveykan lagi cepat itu macam ngehehehe

eh lupe laks N27 kak. mekacih... :)

mappiau berkata...

@Miss_Yanfie (,")(",)

hehehe belum dapat lagi baru hegeh2 mau mohon hiks

mappiau berkata...

@aDieyZa

iyo dik terpakso pindah, demi kesejahteraan di kemudian hari ewahhhhh hahahaha.

mekacih dik mudahan camtu lah huhuhu.

mappiau berkata...

@kayyana

ku terus menghilangggg tanpa beritaaaa..blaa blaaa blaaa lalalala eh? akak pun lupe lirik jugekkk hahahahha

mappiau berkata...

@Hanis MY

bereeeehhhhhhhhh.... tapi bukan sushi la hahahaha :P

mappiau berkata...

@Mama'cfa♥

yup..memang die dah keje dah pun kat somban hehehee

mappiau berkata...

@zati embong

haah la dik, untuk mase keharmonian di mase hadapan eceh hahahaha

mekacih dik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...