SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 29 Jun 2011

Mohamad Irfan Haziq 3 Tahun..

Ekceli kan 27 Jun 2011 hari tuh besday irfan tau, tapi sebab ade hal2 yang tidak dapat dielakkan makenyer baru la hari ni omak eh terhegeh2 nak buatkan entri untuk irfan huhuhu. Alaaa aci la yeh :P.

Sian irfan tahun ni punyer besday tak dapat nak celebrate sebab tarikh hari lahir die tahun ni jatuh hari Isnin. Pastu bapak eh pulak tengah kursus makenyer kene la postpone untuk celebrate bagi die gumbira hari lain (papairfan sile ambil maklum yea :P).

Dah 3 tahun dah anak aku, bile nengok jer gamba die 1 hari ni terus ingat balik cemane rase sakit mase beranakkan die dulu. Tapi takpe nak asalkan irfan keluar selamat pun dah syukur rahmat. Walaupun kesakitan tuh buatkan mama fobia sampai sekarang huhuhu.

Kehadiran irfan memang besar rahmat la kat aku ngan papairfan. Yela 2 tahun kiteorang kawen baru la hegeh2 aku mengandung. Selama 2 tahun tuh memang kembang kuncup la telinge kiteorang menahan terjahan pertanyaan demi pertanyaan. Sampai satu tahap aku ngan papairfan takmo dah balik kampung sebab tak larat dah nak jawab ala2 artis no komen no komen :P hahaha.


Walaupun sepanjang nak membesarkan irfan banyak dugaan tapi mama redha sayang, asalkan irfan membesar dengan sihat.

Musti bile irfan dah besar nanti mama akan rindukan sangat gelagat2 manje irfan mase irfan kecik2 ni kan.

Musti nanti mama akan rindukan jugak senyum2 comel irfan nih kan kan. 



Irfan la cayang bucuk macam mama yang sangat2 mama kasih dan sayang nak. Bile irfan dah 3 tahun nih lagi la banyak gelagat dan keletah irfan yang tiap hari mencuit hati mama tau, tak lupe jugak yang membuatkan mama jadi tarzan pun baaaanyak jugak hahahaha. Tapi semua2 tuh pasti akan mama rindu jugak bile irfan dah besar nanti.



Buat anakku Mohamad Irfan Haziq Bin Mohamad Nor Adha
Selamat Hari Lahir Yang Ke 3 Tahun Sayang (27 Jun 2011)
Sesungghnye mama dan papa teramatlah sayang dan kasih kat irfan. Irfan la buah hati pengarang jantung mama dan papa.


-mamairfan-

24 ulasan:

aDieyZa berkata...

happy birthday irfan!!! semoga terus membesar dgn sihat & bijak..

muka irfan masa kecik macam copy muka papa dia jer.. hihihihi..

kak, rasanya semua mak akan jadi tarzan kot.. lagi2 kalau dpt anak yg terlebih bijak.. hihihi.. segala mcm nak dibuat & belajar..

sesungguhnya irfan mmg hadiah teristimewa utk akk & papa irfan..

p/s: 2 thn akk menanti.. zana akan cuba belajar bersabar melalui kisah akk ni.. thanks sis!!

zati embong berkata...

happy birthday irfan!hihi best dia dpt mama n papa yg best!

Mama'cfa♥ berkata...

selamt hari lahir irfan.. semoge sehat selalu ya...be a gud boy..jgn wat mama jd trzan.. nti xde spe nk jd jane nya.. hahhaha..

sian irfann...papa blk 2week ni..da nk hbis nti ajk papa n mama awk g becuti n celbrte yer....

dwaty berkata...

"happy birthday 2 u... happy birthday 2 u.. happy birthday 2 u irfan... semoga panjang umurrr...."...

irfan bila besar nanti jgan lupa baca blog mama irfan ni tau...

so, irfan nak hadiah apa???... nak adik???... yang tu kena minta dekat mama n papa... hehehehe

intan_blur berkata...

happy bfday irfan..dont noty2 ya..

Hanis MY berkata...

otanjyoubi omedetou ifran comey buah hati pengarang jantung mama dan papa yang malatops...bertuah irfan! moga membesar jd anak yg soleh dan syg pada mama n papa k...

lawak la tang no komen no komen tu, huhu sy faham sesangat la hanis smp la ni terpaksa jd artis lg, nasib baik jauh kalau tak mesti tensi dibuatnya, yerlah dah ini semua kuasa Allah, di luar kuasa kita...

kayyana berkata...

happy besday irfan.. semoga diberikan kesihatan yg baik.. dipanjangkan usia.. dijauhkan dr segala perkara yg tidak diingini berlaku dan dimurahkan rezeki.. irfan dah besar kan.. dah boleh minta mama adik.. minta cepat.. hehehe

bonda dadif aka akish berkata...

irfan syg....

hepi belated besday..bonda doakan irfan jadi anak yg soleh.....yg berjaya dunia & akhirat...

irfan..mintakla adik same momma...konpem momma angguk...

:P

Kalamhati berkata...

happy birthday utk irfan!
semoga jadi anak mama yg baik..yg berjaya dunia dan akhirat..amin!

ctpayong berkata...

happy birthday irfan...semoga kamu dapat adik...hahahaaa

Tanpa Nama berkata...

Hepi buzday anak papa.. dah beso dah anak papa ni.. nanti tunggu papa blk papa belikan hadiah yea.. apa??? nak adik??? cer tanya mama..boleh ke.. papa on je.. hehehe.. semoga anak papa ni menjadi seorg yg berjaya dalam apa jua bidang.. papa tak kisah cita2 ko nak jadik apa dik, yg penting ko bleh menjadi org yg berguna pada masyarakat dan jugak negara.. pastu boleh jaga papa n mama.. sayang anak papa sgt2.. miss u so much.. Peace No War.. zasssssssss..

-papairfan-

mappiau berkata...

@aDieyZa

hehehe mekacih dik..:))

hurmm sabar yea dik, insyaallah ade rezeki tak kemane.

mappiau berkata...

@zati embong

mekacih dik :))

alhamdulillah, harap2 dapat la kami mama dan papa die buat yang terbaik buat irfan.

mappiau berkata...

@Mama'cfa♥

mekacih anty hehehe.

insyaallah ade rezeki nanti akan kiteorang buatkan celebrate utk kasi itu budak tecik heppi hehe

mappiau berkata...

@dwaty

hehehehe mekacih dik :))

memang tujuan asal buat blog ni khas untuk irfan bile die besar nanti boleh bace kisah suke duke mama papa die hehehe

hah adik?? teeeeeeeeeetttttttttttt hahahaha cepat jer nak teet kan hiks.

mappiau berkata...

@intan_blur

thanks anty :))

mappiau berkata...

@Hanis MY

hikhikhik arigatokozaimas dik (hantamsajalah) akekeke.

banyakkan bersabar insyaallah dik hehehe

mappiau berkata...

@kayyana

mecihhh anty kay, tapi tang mintak adik tuh tibe2 omak buek2 tak bace boleh? akekeke :P

mappiau berkata...

@bonda dadif aka akish

ngeh ngeh ngeh mekacih bonda huhuhu

yea yea momma akan angguk2 sambil purak2 tak tau :P hahahahah

mappiau berkata...

@Kalamhati

aminnnn terima kasih hehehe :))

mappiau berkata...

@ctpayong

hahahahhahaaha bahekla (kate irfan) :P

mappiau berkata...

@papairfan

uhuk uhuk tacing...

diana baru ingat nak kalih kat abang bab mintak adik tuh esemen...hahahahaha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

hapt besday irfan...moga2 jadi ank yg baik ye...

ala diana ko br 2 tahun...kakD 8tAHUN beb...

mappiau berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hehehe rezeki masing2 kak tak same kan :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...