SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 27 Jun 2011

Pagi Ni Kan..

Pagi ni aku ke HKL untuk hantar mak mertue check up. Sekarang ni masih menunggu untuk register.

Siyes dow bosar ya hamat HKL nih, lenjun jugak la ketiak kiteorang jalan kaki dari tempat paking kete nak carik tempat yang sepatutnye mak mertue aku kene check up.

Nasib bahekla ade incik2 polis tengah kawal lalulintas tunjukkan arah kat mane ikut mane sume tau. Kalo tak kompem aku tau berape keluasan sebenar HKL nih okeh hahahaha :p

Pheww nasib baik gue pakai sandle sajork okeh, kalau pakai heel bagai tadi mau menangis kaki :p.

Harap2 nak balik putrajaya kang aku tak sesat la, siyes aku rabun itik kalau jalan KL ni dow. Huhuhu.

Ingat nak balik opis, tapi hujan la plak nak pegi kat tempat paking haissshhh...


-mamairfan-
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

12 ulasan:

aDieyZa berkata...

wahai akk ku yg tersayang, kenapakah sandle kita sama?? warna sama, design sama.. apakah maksudnya itu?? hahahhahaha..

jgn x jumpa jalan blk putrajaya sudah la yer kak..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ingatkan chek up ko diana...kot2 la irfan dpt adik qhupa2nya silap daa..

zati embong berkata...

alahai kak,mesti mak kak cakap "bertuahnya bdan dapat menantu snggup temankan checkup"

O.o

ctpayong berkata...

silap h/bulan kalau terpakai kasut tumit..confirm beli selipo...ganti.

Kalamhati berkata...

den pun jalan2 kl ni rabun angsa sket..hehehe

bonda dadif aka akish berkata...

halamak..gile solehah punye menantu..siap bawak p cek up...caiyokla mama irfan..

=)

mappiau berkata...

@aDieyZa

maksudnye kite beli kat kedai yang same kan kan kan akekeke :P

mappiau berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

teeeeetttttt hahahaha

mappiau berkata...

@zati embong

uhuk *blushing* hehe

mappiau berkata...

@ctpayong

haah kan tu la pasal, tu yang siap2 pakai sandle sajork tuh, dah HKL tu bosar ya hamat konpem kene menapak jauh, jadinyer tak yah la nak berangan voggithevass time tuh hahahaha

mappiau berkata...

@Kalamhati

hahahaha sepekej la kite hiks

mappiau berkata...

@bonda dadif aka akish

uhuk uhuk *blushinglagi* hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...