SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 8 Jun 2011

Wordless Wednesday Jugek! Hiks

Orang wordless wednesday aku pun sibuk nak wordless jugekk hahaha.

Ni nak habaq mai nih, disebabkan bende kat atas tu la tak pasal2 punch aku alkemerahan hari ni tau. Cari2 punye cari sampai satu rumah aku bongkar, last2 masuk keto elok jer bende tuh lepak kat celah tempat duduk.

Haishhh pagi2 dah bikin mood gue spoil tau hari nih :(.

Eh? Kate wordless kan ok la tata :p


-mamairfan-
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

18 ulasan:

aDieyZa berkata...

bila mood pagi terganggu, sampai petang rasa x best jer kan..

Hanis MY berkata...

vavava beWW jugak i likeeee.... wewittt anteknya terguudaaa i tengok hehe...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

hehehehhe...nasib ada klu tak dak mau nak tlg p repot kat balai ni...

Kalamhati berkata...

ini dah berword2 dah ni..ekekeke

solomolo berkata...

dah agak dah...
mesti kes cari tak jumpa...

p@kcikLie berkata...

isinya nampak banyak sangattt tu....

zati embong berkata...

kak,bahaya tnggal dtg kereta.hihi

2la,dulu time kapel xleh pisah dgn hp.da kahwin,d tggal2 hp 2.hiii

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

tu la tuh, ade jer bende tak kene lepas2 tu tau uhuk :(

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

vavavava kontrol dik kontrol hahahaaa

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

waaaa hover tau kakD sampai nak p report hahahaha

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

hahahaha tu la pasal, orang suke hover memang cenggitu hahaha

MAPPIAU berkata...

@solomolo

eh?? mane tau nih?? ahli nujum ka?? hekhekhek

MAPPIAU berkata...

@p@kcikLie

hahahaha terhover sudeh! hiks

MAPPIAU berkata...

@zati embong

nak buat cemane dik, hati tatak senang lor tu yang tak perahsantan tuh uhuk uhuk

IDAZS berkata...

biasa juga jadi gitu, rasa hangat ati jekan? penat2 kita geledah satu rumah rupanya elok je duk dlm kete. sabo jela.

jawabla "surat cinta" bila punch card merah tu. sob-sob

mekchu berkata...

konpius ni.. update dari bb.. amek gambar bb dari mana pulak?

MAPPIAU berkata...

@IDAZS

haaa tu la pasal, abis power dah ni ayat dikarang utk sebab nape merah hiks

MAPPIAU berkata...

@mekchu

hehehe kalo di telek belek betul2 gambar tuh sebenarnye tu hanye la casing jer, hp saye tengah pegang ler hiks.

yang sebenarnye casing la yang carik tak jumpe mase pagi sebelum pegi keroje tuh, hp nyer mane boleh berenggang time2 laki jauh ni kan kan hikhikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...