SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 4 Julai 2011

Mase Mengandung..

Okeh sambung balik dari cerite yang macam mane aku tau aku mengandung ari tu kan. Di awal aku mengandung aku still ok jer lagi. Alhamdulillah aku sikit pun tak rase mabuk2 wei, alahan pun takde. Syukurrr sangat, sebab senang mase ngandungkan Irfan. Cume papairfan jela yang kadang2 datang mabuk die :P. Siyes takde petue okeh, aku pun tak tau apesal pulak papairfan yang beriye mabuk bagai hahaha.

Cume yang jadinyer kat diri aku mase mengandung, tang badan aku. Memang naik tak henggat punyerlah. Makan pun uuuiiyaiii pantang nampakkk, harus sume aku bedal.


haaaa ni mase aku baru mengandung 5 bulan, ko tengok lengan aku dah kalah lelaki gagah kat sebelah aku tuh ahahahahaha :P.



mase ni dah 7 bulan, perut aku dah kedepan sangat dah time nih. Muke tak yah cakap la hmphh





Ni pulak mase 8 bulan uiiii kekembangan dah tahap maksimum dah time nih. huhuhu berat badan aku time ni kalau tak silap 78 kg. Iiisshh series takut tengok gambo sendiri ahahahahaa.



Perghh kembangnyer la hai, mase ni dah masuk 9 bulan dah dengan berat 79kg! huhuhu. Idung sume dah kembang2 dah, kalau ikut kan due date aku awal bulan 7 tau time tuh. Tapi 2 minggu sebelum aku nak sampai tarikh due date ade kejadian yang tak di sangke yang memeranjatkan aku, sampaikan aku kene pakse beranak jugak!

Okeh sambung nanti2.. :P.

-mamairfan-

11 ulasan:

Hanis MY berkata...

tapi kan tatap cunnsss...malatop ha... mesti besh kan rasa baby gerak2 lam perut...okies part seterusnya dinantikan dengan oenuh debaran eceh apehal over tahap makcima nih?

aDieyZa berkata...

tembam tapi tetap comel!!

zana ni belum mengandung tp muka dah mmg booooolat mcmne tu kak?? kalau ada rezeki mengandung adakah akan makin membooooooooolat? huhuhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

bab kembang tu tak yah kira la....hehehehe...

bonda dadif aka akish berkata...

uhh mak ai...terpanjat aku tgk gambo last tuh....*kidding*

ala...kembang2 pon papa irfan menten sayang ko...dannnn lg syg!!!

MataHati @ MH berkata...

hihihi..dan mcm drama bersiri lak...
kembang semangkuk tang hidung tu..hihi

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hikhikhik cun kah? teeeeettt hahahaha :P

hurrrm tu la memang berdebar2 jer dada bile tang baby tendan2 dalam perut hihihi.

hahaha suke tau hover2 nih, tapi akak tatap loiiikeee okeh hihihi

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

tu maknenyer zana bahagie dan senang hati la tu kan hehehe

eh tapi kan dik ade jugak orang yang mengandung turun berat badan tau haaaa mane tau kan hehe

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

mane ade saye kire 123 kak, saye bagitau jerrr huhuhu hiks

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

kalo ko terperanjat babe gue lagi seploh kali terperanjat hokey hahaha

*tepanjat boboy* hahaha tetibe.

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

teeetttttttttt hahahaha tak tau nak gelak or nak nanges sebenarnye hahahaha.

tapi bukan semangkuk dah tuh bermangkuk2 lagi ade akekeke :P

armouris berkata...

info tentang berpantang selepas bersalin di SIHAT SELALU - Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang Dengan Tungku Elektrik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...