SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 22 Julai 2011

Perlawanan Bola Sepak Yang Tertangguh :P

Hahahaha sile la jangan percaye akan tajuk tersebut. Alkisahnye sebelum papairfan pergi mision kat Lubnan dulu die pernah janji tau ngan irfan, nak bawak die pergi main bola kat padang depan perbadanan putrajaya tuh. Alih2 petang semalam barula papairfan dapat tunaikan janjinye tuh. Uisssssh dokek nak setahun ko ish ish ish.




Oh yea memperkenalkan Irfan Gores!. Wakakakaka :P




Dan memperkenalkan pula Diana Gores, coach kepada Irfan Gores muahahahahaha :P.


Dan sesi latihan pun dimulakan (cewaaaaahhhhh).



Tu dia Irfan Gores menahan bola :p



Irfan Gores sedang mencari sudut untuk membuat sepakan padu :P




Dengan padunye sepakan di buat, vavavavavaa (kate Diana Gores) hahahahaha




Uiiiii ganeh irfan ganeh hahahaha




Sambil berlari sempat jugak nengok kamera, haaaaa daaaaasat okeh ini Irfan Gores akekekeke.




Irfan Gores membebel kerana coach nampaknye berat sebelah :P




Tetibe coach pun naik sheikh join sekaki, dan Irfan Gores berjaya menghalang bola tersebut dari di rampas oleh Diana Gores muahahahahahahahaha.



Dan akhirnya coach kecundang kepenatan setelah 4 tahun tidak beraksi. Tetapi Irfan Gores tidak mau berehat sama sekali. Daaaaaaaaaannnnn.




Irfan Gores berasa keciwa kerana coach Diana Gores telah menarik diri, kerana seluruh otot2 coach tersebut kekejangan disebabkan lebihan lemak pade coach tersebut telah mengalami culture shock! hahahahahahaahaha.

Dengan itu perlawanan bola sepak untuk team ini terpakse di tangguhkan sampai bile2. Seeeekian :P.



-mamairfan-

18 ulasan:

dwaty berkata...

itu dia pelapis bola sepak yang telah dilahirkan oleh coachnya sendiri iaitu.... diana gores...

macam pernah ku lihat padang ini.... hehehehe

ZaNa aDieyZa berkata...

akk, nape x ajak zana sekali?? nak join buang lemak jugak.. hahaha.. lain kali nak gie roger2 k..

Hanis MY berkata...

vavava mantoppsss ok gambar2 tu irfan mmg ada bakat! gambar terbaik tang akak pgg bola tu fuyohh cantik ok! lorr naper irfan nangis tu? takkan sebab akak akmo main kut ke sebab akak takmo belikan sekerim kat dia? hihi...

idazs berkata...

ahahahahahaha, x thn betul baca caption tu. ingatkan gores dan menang tadi :P

Diana Gores main bola berkaki ayam je, hebat!

Lain kali Irfan Gores ajak Alen sekali ya :)

kayyana berkata...

hahaahaha... aduhai... cramp otot otot perut ku ketawa... dr atas gambo dah mcm torez morez dah.. omaknye dah macam porez... hahaha.. sabar jelah.. u go irfan... tp series la.. irfan ada gaya pemain bola sepak internationaleh...btw, knp gambar yg papa irfan amek lg cun dr mama irfan ek???

zati embong berkata...

alamak,hebat gile irfan posing smbil main bola.hebat2!

Gen2Merah berkata...

hehehehe.. insya Allah besar nanti bakal menjadi pengganti Lionel Messi kot.. ehehe

Mama'cfa♥ berkata...

cayalah irfannn

mekchu berkata...

hahahaha.. irfan gores jd mcm tu sbb setahun baru tertunai.. nk tggu thn dpn pulak baru nak repeat game.. hahahaha...

kelako okehhhh... nak emel kat intrend lah mcm ni..

MAPPIAU berkata...

@dwaty

meh akak sambung..tapi di mana yaaa hehehehehe.

MAPPIAU berkata...

@ZaNa aDieyZa

hahahaa siyes tau mengelupur semua lemak2 akak time tuh

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

nanges sebab coach tak mau layan die lagi lorr hahaha

MAPPIAU berkata...

@idazs

yeaaa itulah kehebatan diana gores yang berkaki ayam yang tiada bandingannye ahahahahaa

MAPPIAU berkata...

@kayyana

sebabbbb jari papairfan runcing, mamairfan kan sihat2 jarinye hahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@zati embong

kikikiki

MAPPIAU berkata...

@Gen2Merah

insyaallah..huhuhu

MAPPIAU berkata...

@mekchu

wah!! terus intrend ko auwwww malu ai akekekeke :p

MAPPIAU berkata...

@Mama'cfa♥

hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...