SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 19 Julai 2011

Sambutan Aniberseri Yang Ala Kadar Sajork

15 Julai hari tuh aniberseri kiteorang yang ke 6 tahun. Time tu pulak papairfan baru nak hegeh2 balik dari johor, baru habis kursus yang 3 bulan tuh hehehehehehehehehee (gelak ade makne memang cenggitu :P).

Siyes tahun ni aku giler blurr tak tau nak kasi papairfan hadiah ape sempena aniberseri kali nih. Yela lelaki kan payah sikit nak carik hadiah dieorang nih. Balik2 perfume, pusing2 perfume jugak, toleh2 pun perfume jugek.

Nak beli bende lain tu boleh jer sebenarnye tapi tang harge tu kadang2 bisa bikin pankreas aku kejung dengan harge barangan lelaki nih. Perempuan punyer hadiah lain cikai2 pun banyak pilihan (akekeke alasan maleh nak beli hadiah sebenarnye nih :P)




Jadinyer disebabkan tak sampai hati sebab takde hadiah ape2 tahun ni melainkan serah diri sajork, make aku pun terjah la Secret Recipe tengahari tuh.




Aku beli 2 slice sajork, kek marble cheese ngan cokelat moist. Sebab aku ni bukan tekak giler kek jadi kalau beli sejibik kang alamatnye 6 hari lepas tu ke bakul sampah la jawabnye. Beli 2 ni pun siap aku pakse2 papairfan lagi suh habiskan hahahahaa. Alaaa papairfan takpe makan banyak cheese badan menten tang tu jugek, cube kalau haku? haaaaaaaaaaaaa menangis penimbang bile tang aku nak naik.



Beli kek siap rekues sekali lilin 6 batang akekekeke, yela kek dan lilin kan memang dah sinonim cewahhhh. Dan irfan haruslah lagi hover eksited bile nampak lilin2 tu menyala. Siap nyanyi lagu heppi besday lagi okeh.

Errr errr sile abaikan papairfan yang tak berbaju tuh, bukan hape orang kalau dah lame tak jumpe ni memang cepattt jer nak tanggal baju kan eh? wakakakaka :P



Tengok tengok hover tak hovernye itu budak tecik. Eh tapi yela kan dah kek besday die kiteorang tak belikan lagi mane la die tak hover eksited nak tiup lilin tuh huhuhu sedey. Sabar yeh irfan nanti papa dah aman damai ngan keroje die kite selebrate jugak yeh.



Okeh kasi feeling2 main suap2 kek macam 6 tahun dolu akekekeke :P




Alololo suwitnye la irfan, die tengok papa die dok sumbat mulut mama die ngan kek, then die pun nak jugek sumbat mulut mama die yang dok cerabih jer 24/7 jam hahahahaa. Lepas dah abis jer bedal kek, papairfan bedal aku pulak eh? :P.


Ya hampun gelenyar sungguh la entri ni haih akekekeke :P.


-mamairfan-

25 ulasan:

Hanis MY berkata...

eh mna ada ala kadar, very d romantika tau, ingatan dan sambutan tu ptg tak kisah la cemana pun, kek resipi rahsia lagi u i likeee... eh comle ok irfan nyanyi lagu birthday haha...kawaiii... suka sesi suap-menyuap tu sooo suwiitttt...

bonda dadif aka akish berkata...

ok la...ade jugakkan...

=)

awwww seksi!!

zati embong berkata...

kak,ni entry 18sx ni kak.haha.psiko2 jat baca.haha

Yan berkata...

gelenyar buat tersayang, ok lah kan..

MataHati @ MH berkata...

doh kire best tu ada secret recepies.. so sweet

epi eniberseri...

Mama'cfa♥ berkata...

xpe2.. mokcik faham mood ketika itu.. ke..kehhh

aDieyZa berkata...

hahahaha... sakit perut aku baca entry ko ni kak oooiiii.. gatal!! xpe, zana faham perasaan akk tu..

kalau x habis kek tu, akk hntr jer kat rumah zana... huhuhuhu

dwaty berkata...

2 slice sajork?????? tengok kotak macam kek yang 1kg... hahahahah... part tak pakai baju tu... eden no komen...

tapi... ada hadiah ke takde hadiah ker... bukan kena serah diri juga ker???? kuang3....

mekchu berkata...

senyum2 akak baca taw.. "melainkan serah diri sajork" hahahaha... ye la, sape tak rindu kannn kannn kan...

Kalamhati berkata...

Harharhar takpe sekali sekala gelenyar!=p!

mie berkata...

alahai....
xjemput makan kek pun..
ehehehh

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hihihihihi

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

heheheha auuwwww i like sheksi mekchi nih hiks

MAPPIAU berkata...

@zati embong

hahahahahaa

MAPPIAU berkata...

@Yan

haah kan.. hihihi

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

hehehe mekacih :)

MAPPIAU berkata...

@Mama'cfa♥

hehehe kite same2 paham kan kan kan hihihi

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

hahahaha

haah kan lepas ni kalo tak abis akak pos ke rumah ko yek hihihi

MAPPIAU berkata...

@dwaty

kakakakaka tau takpe hiks.

MAPPIAU berkata...

@mekchu

uiiiiii rindu dendam time tuh, masing2 tengok masing2 pun rase nak terkam2 sajork hahahaha

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

kikikiki

MAPPIAU berkata...

@mie

eh orang tengah bertapa mane boleh makan kek, nanti bentan hahahaha :P

kayyana berkata...

sebelum komen nak gelak jap.. hahahahaha.. comelnye kek... hahahahaha.. i da tgk kek tu dulu.. hahahaha.. aduhai irfan.. ptong stim je mak bapak ko nak romantik romantik.. hahahhaa... btw, happy aniversary kak.. semoga cepat2 tambah lg satu...semoga diberikan kebahagiaan dan sentiasa gembira di samping org2 yg tersayang. semoga keluarga akak akan terus bahagia seperi selalu... =)

IDAZS berkata...

happy anniversary,

ayat last tak tahan tu, dpat adik la irfan nanti, ekekekekek

IDAZS berkata...

happy anniversary,

ayat last tak tahan tu, dpat adik la irfan nanti, ekekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...