SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 2 Julai 2011

Siiibuuk Jugek..





Orang kalau hari minggu sibuk mengemas rumah kan, budak bucuk macam ni pun same siiiiibukkk jugak 'mengemas'.


 
 
Lepas dah siiiiiiiibuk (dibace dengan 6 harakat) 'mengemas', pastu siiiiiiiiiiiiiibuk (dibace dengan 10 harakat) pulak 'membasuh' hohohohoho.

 
Sekian saje aktiviti budak mucuk macam di hari minggu *sambilketapgigi*


-mamairfan-

15 ulasan:

dwaty berkata...

takpela irfan...'mengemas n membasuh'la sepuas2nya... bagi mama irfan ni exercise sikit... kasi turun berat... hehehehe

Kalamhati berkata...

ekekekeke tomei!!
memang sibuk bebenor irfan kita ni..hehe

zati embong berkata...

muat lagi irfan dalam sinki 2 eh kak?haha.main kat dapur?

mekchu berkata...

itu mmg kena ketip gigi kuat2 tu.. adoiii.... kemas lah nak oii.. mama nak tgk cite katun.. kalo mekchu mmg dah hangin dah tu.. apak ehh mano? tlggg la tgk kan anak nii... hahaha..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ank2 mcm tu la....tapi kdg2 best juga tngk keletah diaorg kan...

aDieyZa berkata...

sibuk betul irfan tu.. habis semua dikemasnya.. tp mmg akan ketap gigi sungguh la bila kita mengemas, dia pun sibuk mengemas.. bila kita marah, dia buat muka x bersalah.. huhuhu..

kayyana berkata...

hahaha.. yes irfan.. u are good boy.. keep it up babeh... hahahaha

MAPPIAU berkata...

@dwaty

akekekeke :P

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

tu la pasal kemain siiibuk lagi die tau hahahaha

MAPPIAU berkata...

@zati embong

muat2 dik hahahaha

MAPPIAU berkata...

@mekchu

hahahaha tu la pasal, ari minggu la kan cerite katun banyak gilos :P.

apak eh keroje la pulek uhuk uhuk.

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

haah kannn.. :)

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

haaaa tau tak pe tau hahahaha

MAPPIAU berkata...

@kayyana

hamboiiii anty dah lame tak kene sengkelet yea :p

Mama'cfa♥ berkata...

ushh irgfan.. muat ke mnd dlm tu...suh mama beli kolam leh mama join.. huhuhu kemas ek irfan....meh tlg unty kmas gak nk x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...