SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 1 Julai 2011

Stress Hokey Mau Bagi Itu Zombi Mampuih!


Hahaha tetibe zombi :P, takdelah cenggini semenjak due menjak tige menjak empat menjak ni tetibe aku teraddict pulak dengan games plant vs zombies ni okeh. Sebelum2 ni selalu tengok jer papairfan dok beriye membunuh semua zombi2 tuh. Lepas tuh aku siap cakap lagi kat papairfan "eleh apekehal bende senang payah nak bunuh" akekekeke berlagak hokey :P.


Sekali ntah macam mane dalam diam2 tanpa pengetahuan papairfan aku cecube la terai main games tuh (ni kalau papairfan tau mau die gelakkan aku seploh hari 11 malam nih), perggghhh sampai stress gue okeh, gile susah si zombi ni nak mampus, asal aku tanam jer zombi ni telan, asal aku pacak tanam jer zombi ni telan, pastu ade pulak yang datang terlompat2 la, pastu tergedik2 terbang la uiii lagi la stress okeh hahahaha. pastu manjang la orang tu asyik jerit " hotak dieorang kene makan" pale hotak ko la haih stresss aku tau hahahahaha.

Sudahnye bini eh yang lagi hover main. Hahahahaha gasak aaahh :P.


-mamairfan-

10 ulasan:

aDieyZa berkata...

kak, jgn main game sampai lupa makan sudah la yer.. nnti zana xde geng nak 'comelkan" badan.. hahaha.. gurau jer..

SHAFINIE MOKHTAR berkata...

kte ada cheat code.. zombie asik mampus je.. hehehhe

ctpayong berkata...

oh aloh..dah teraddict dah rupenya.

zati embong berkata...

bdak2 ofis jat pernah main game ni smpai xsedar da abes masa lunch.ralit sgt.trun makan pn x.

kak,jat nk ulas lebih2 psl lynas pun,2je yg jat tahu kak.detail sgt jat pn xtahu.jat amek dr risalah sebenarnya 2.

MAPPIAU berkata...

@aDieyZa

teeeeettttt hahahahaha

MAPPIAU berkata...

@SHAFINIE MOKHTAR

waaaaa ini sudah bagus, nanti kasi roger same akak bile sudah jumpe itu ceatcode ngeh ngeh ngeh

MAPPIAU berkata...

@ctpayong

aloh aloh aloh hihihi

MAPPIAU berkata...

@zati embong

tu la jat main games ni memang ralit sungguh, sampaikan mate dah pedih2 nak tido pun sanggup tahan tuh hahaha

hehehe dun worry dik no hal punyer jat punyer info pun dah ok dah tuh, cume akak perlu bace baanyak kali baru paham hikhikhik

thanks dik :)

kayyana berkata...

ek eleh... ape brg main zombi... i main zombi tak pernah nye nak menang.. asyik kalah. baik main game cr brg2 tersembunyi... hahaha

MAPPIAU berkata...

@kayyana

hahahaha orang kalau tak terer main games ni cenggitu la alasannye :P

games carik barang tersembunyi?? hurmmm macam syiokk gak tuh. Haaa tak gheti2 nak anto kat akak game tuh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...