SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 11 Ogos 2011

Alahai..

Ape nak jadi la ngan belog aku ni, siyes mood nak berbelog semenjak due menjak tige menjak ni tak tau la pergi mane. Puas dah aku carik tapiii tak jugak ketemu. Padahal banyak jer cerite/aktiviti nak share2 ngan korang2 tau. Tapi apekan daye mood nak berbelog tu hurmmm entahlah.

Takpe takpe dun worry maybe ni sementara je nih (harap2 la). Nanti kang mood aku dah pulih balik kang haaa berduyun2 entri aku hapdet nanti yek (hapdet la sangat kan :P). Nanti la kalau aku dah ready nak share2 nanti aku story mory yeh.




Eh eh cop! agak2 korang la kan boleh percaye ke akan alasan lapuk gue ni haaaa???



Ok ok fine fine fine fine (sileikutnadashuibsepah) yang sebenarnye aku memang M.A ma.. L.A.S lasss (ni aku eja ni tau) MAAA...LAAASSS!!. Yang alasan2 tu semua adalah pelesu belake akekekeke.

Ok dah tata *larisambilpeluktubuh* lalalalalalala.


-mamairfan-

30 ulasan:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ha tu la dok tunggu2 la juga kot2 ada cerita yg best2 ni...

entah la kakD pun skg mood tu pun dah mula kurang juga....hairan Bin ajaib la...

TAPI tang buka blog tu tetap buka cumanya nak menghapdet tu yg maleeesss sangeeeettt....

bonda dadif aka akish berkata...

same aku wehhh....

malas dah macam hape dahhhh...

hadoiii!

Puja berkata...

diana...
apesal x de mood plak?
akak da ceriakan belog akak dah..hehe
sila kunjungi belog akak pule huhu..
babay...
-org gomeh-
A.k.A minah bukit masjid hehe

mekchu berkata...

sekali kalo dah miss buat entry, mmg akan jadi malasss aje.. tak pe, raya ni nnti otomatik jadi rajin kot.. malas update tak pe, tp jgn malas masuk belog kuning oren tau..

kayyana berkata...

huk huk.. penuhnya habuk kt blog kak d nih.. huk huk huk..

Hanis MY berkata...

wahhh gojesnyaaa...kemasnya meja akak tu i loikeee...

Fadzli Amir berkata...

Salam...baru boleh masuk sini,sebelum ni bila klik profile, profile not available....nasib baik dah ok...hehehe..pelan2 la..

zati embong berkata...

alala kak,rindulah.

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
haah kan..kalau malesss tu datang uii memang hazab la blog ni berspiderman tau.

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

jom jom kite g carik obat untuk mandrem ini malas jom hahaha

MAPPIAU berkata...

@Puja

waaaa akak akhirnya sampai jugek yeh kesini, ingatkan selamenye sesat akekeke ;P

baek kak akan ku sinari hari2 ke belog mu cewahhh.

MAPPIAU berkata...

@mekchu

malas kat belog sendiri sajork, masuk belog orang len rajinn jerk (biaselah nak menyebok kan :P)

MAPPIAU berkata...

@kayyana

haaa tak reti2 lagi nak pinjam kan haku vakum?? :P

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

uhuk uhuk..kalau kemas tu tandenye takde keroje letewwww akekeke :P

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir

laaa yea kea patutla lame menghilang ingatkan sesat tadi hiks.

MAPPIAU berkata...

@zati embong

alololo akak punggg :)

Kalamhati berkata...

hehehe lawak je diana ni..

haaa bila nak raa raa raa jinn nih..hehehe

sekamar rindu berkata...

salam...puan,

lama tak singgah sini..

sr ucapkan selamat berpuasa buat puan sekeluarga...

dhiera berkata...

la, baru nak kenal-kenal~ jgn la malas dah~

salam perkenalan ye..

MataHati @ MH berkata...

nampaknya kena pergi bercuti2 malaysia dulu nih.. baru mood nak berblog akan kembali..huhuhu

dwaty berkata...

copat2la story yer... kang lupo... hehehe...

riva'i berkata...

hahaha, nice blog...

Fadzli Amir berkata...

Hai...tak habis lagi ke takde mood...

ZaNa aDieyZa berkata...

zana nak jer update blog, tapi makin nak dekat raya ni makin sibuk la pulak.. asyik x sempat jer nak bw..geram betul!

akk, sila update selalu k.. mmod menghilang sbb pembawakan kah??? jeng3..

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

insyaallah akan dikerahkan jugak mood rajin itu mariii hiks

MAPPIAU berkata...

@sekamar rindu

terima kasih kerana sudi jugak menjengok yea :)

MAPPIAU berkata...

@dhiera

hehehe mekacih sebab sudi kenal2 :)

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

haah kan gud idea! *sambilkenyit2matekatpapairfan*

MAPPIAU berkata...

@dwaty

iyolah hehehe

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir

ngehehehe dah dah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...