SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 2 Ogos 2011

Kapal Terbang Remot Kontrol!

Petang sabtu hari tu lepas balik dari Seremban papairfan ajak pergi tengok orang main kapal terbang remot kontrol kat presint 20. Kire pestime la kiteorang sampai presint 20 kat putrajaya ni haa (padahal dokek bobonar dengan rumah sebonar eh) Eh? tapi kan macam tak sampai jer lagi presint 20 tu tau, tapi kan errmmm aaaah gasak ah. Dah alang2 papairfan ajak tu kan ape lagi aku pun on sajork, rezeki jangan di tolak wei (eh ape kene mengene nih? hantam sajalah hahahaha).



Kiteorang juz tengok dari kejauhan sajork. Walaupun tu mini kapal terbang tapi kalau tengok dari dekat boleh tahan jugak ah besar die. Oh tempat dieorang main nih tak jauh ghupenyer dari PICC haa tu kan boleh nampak tu PICC. Aku pun tak sangke kat area situ ade padang yang saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangat lapang (siyes okeh memang lapang sile la percaye hiks :P).



Terer okeh mamat tuh kontrol kapal terbang tuh. Giler lame die buat kapal terbang tu jadi tengak kat tengah2 udara cenggitu, uiiiii siyes kagum okeh. Yela aku kan jakun hahahahahaha ;P. Lepas tu die terbangkan kapal terbang tu nuuuuun tinggi naik kat atas, naik lagi naik lagi naik lagiiiiiii daaan lagiiiiiiiii (sile tutup mate dan bayangkan :P).

Lepas dah sampai atassssss nun pastu die biarkan kapal terbang tu melayang ala2 macam nak terhempas okeh. Time tuh aku dah cuak2 dah yela kang terhempas kang meletup kang haa (hahahaha giler kuat pengaruh tivi neh). Last2 ghupenyer bile dah nak sampai kat tanah die terus terbang balik ko eeeiiiii tertipu acik (tertipu la sangat kan drama okeh minah ni hahahaha).



Macam biase jurukemera tak bertauliah kami Irfan Gores! (ingat kah anda?) ahak ahak ahak.




Haaa ko duduk bersila atas jalan lagi kelessssss hahahaahaha. Kiteorang melepak situ tak lame sebab si Irfan Gores buat drama pulak kat situ. Seybok jugak nak kapal terbang tuh asyikla dok cakap "irfan punyer la pulak", "Irfan punyer la pulak" haisssshhh budak ni potong tau. Last2 kiteorang blah setel!.


Kalau tunggu lagi lelame harus omak eh bertukar kang haaa baiklah blah copek (tu yolah modal omak eh kan hahahahahaha).


-mamairfan-

20 ulasan:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

hehehhehe...irfan knapa tak ugut sikit?

bonda dadif aka akish berkata...

omak eh tuh asik nk bertukau aje eh...

walaupon tak bertauliah...tp ok gak kan irfan kannn..

Kalamhati berkata...

ehehehehe pandai omak irfan eh..

selamat berbuka mamairfan ye..=)

zati embong berkata...

hahaha.comel je kak tau.

Gen2Merah berkata...

kapal erbang kontrol.. mesti best tengok aksi orang main tu kan.. Irfan nanti besar leh jadi pilot ya.. ehee

kayyana berkata...

knp yana tak tau pun ade org main kapal terbang remot kontrol kt situ??? cis..

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ?????�

hamboiiiii tak baik tau kakD menghasut nih :P

tapiiii kalau menghasut pastu tolong sponsor beli haaaa itu diharuskan hahahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

tu dah fitrah semulajadi seorang ibu beb tak dapek nak elak hahahahaha

MAPPIAU berkata...

@Kalamhati

kikikikiki selamat berbuka juga yea :)

MAPPIAU berkata...

@zati embong

auuuuuwwwwww malewwwww hiks :P

MAPPIAU berkata...

@Gen2Merah

haah tengok dieorang main memang jakun ooooooo hihihihi

insyaallah mudahan hehehe terima kasih yea :))

MAPPIAU berkata...

@kayyana

sebab ko tak pergi meme la tak tau hahahahaha :P

dwaty berkata...

kat situ memang tempat main kapal terbang ker??? tak perasanla plak...

mie berkata...

beli la satu..
sure irfan bleh kontrol..
beli yang mahal2 tau..
ehehehee

mekchu berkata...

precint doploh ni yg nak keluar kat dengkil tu dah kan.. yang ada kubur tu.. pernah lalu situ.. ntah cane bleh sesat ke situ pulak..

yg di bawak irfan gojes kat situ apsal.. kesian budak tu jugak yg kena marah.. (ifran gojes, auntie sapot ni)

wifenavy berkata...

aduyaii.. kalu dh tak mo belikan a/plane remote tu wat pe la gi tengok lelama.. Sian kat Irfan.. tak sempat nak menyatakan hasrat hati..

Farrah Hasna berkata...

wau..hargenye mesti bleh tahan tu kan..

ZaNa aDieyZa berkata...

zana pun x pernah sampai presint 20 ni kak.. hahaaha

apa kata akk belikan jer irfan kapal terbang terus.. hahahahah..

alongxp berkata...

kire yg maen masa tu pon mmg otai gile ar ek? die saje test bape jauh leh sampai signal remote die kot...

Hanis MY berkata...

hehe sukalah posing akak... irfan gores mcm seswai jek, terror betul irfan main...pemain bola, pemain organ, serba serbi la irfan ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...