SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 15 Ogos 2011

Persiapan Raye.. Janji Ado Sudeh!

Hai kawan kawan miss me kah? *sambiljolok2tekak* hahahaha. Sorila segale kesulitan adelah amat dikesali yea cea cea cea. Hehehehe hari ni dah 15 hari yek kite puase camne ngan cerite pose korang2 ok kah? hehehe. Eh tetiber aku blur pulak nak cerite pasal ape nih :P. 

Ok ok ni nak habaq mai kat opis aku sekarang ni masing2 dah sebok dah menghias unit masing2 untuk raye nih tau. Pastu lagu raye pun dah mule dah berkumandang situ sini sana sini dah huhuhuhu.



Haaa tu dia orang kuat unit aku huhuhu. Yang tengah2 si berbaju biru tuh lebih kepada menyebok sebenarnye yea akekeke.



Sesi mencantikkan ofis sedang di lakukan fokus fokus fokus :P. Itu 2 jejake adelah saaaaaangat rajin! tapi not available yea kawan kawan ahak ahak ahak. Eh tapi yang sorang tu macam available eh yeke? eh? entah hahahaha tetibe blur :P.  Kiteorang juz gunekan barang2 yang lame2 dolu jer sonang save bajet!. Kirennyer kad raye yang kitoerang dapat ompek tahun lepas pun hado hahahahaha giler sentimental value itu kad oooo.



Dan hasilnyer setelah siap!! hehehe walaupun tema dan susunan corak2 lampu tersebut tidak diketahui tema atau motif apekah, janji lampu tuh berkelip2 sudeh akekekeke. Eh lupe lak kan ni bulan ogos bulan merdeka kan haaaa sebab tu la bendera pun hado gak enterpreme ngen ngeh ngeh.


Ok dah tata nanti gue sambung cerite lain pulak yea doa2kan lah penyakit malas aku tu pegi honeymoon kat tempat lain pulak yea :P.


-mamairfan-

19 ulasan:

intan_blur berkata...

wahhh..cantiknye ofis dia..hehehe..tp tgk org tu mcm tinggi sgt kan..betul ker

bonda dadif aka akish berkata...

tak kesahla ape motipnye...

yg penting ade deco..

ngehngeh..

:p

MAPPIAU berkata...

@intan_blur

hahahaha hampir2 sy nak tercekik air liur sendiri bace komen nih. orang tu tak tinggi tau die panjat kerusi tuh hihihi

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

haah kan...deco deco deco (ceh feeling iklan la pulek :P)

Hanis MY berkata...

wahh meriah gitu jeles i ok... hehe pe ke juadah nak jeles bagai syok eh ada hias2 i likeee... mesti rumah akak lg vogue ti vass...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

wah2 sgt bersemangat waja sekali...

Fadzli Amir berkata...

Buat la ketupat sama besar ngan bendera tu...baru la sepadan...ni nampak bendera tu je yg mendominasi...

dwaty berkata...

aha la... budak lelaki 2 org tu jer yang kerja keras... yang berbaju biru tu cam mengarah ajo kejonyor.... hohohohohoho...

MAPPIAU berkata...

@Hanis MY

hohohoho rumah akak biase2 jer dik *bajetkomenmacamretis* hahahaha :p

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

yeahhhhh hiks

MAPPIAU berkata...

@Fadzli Amir

kikikiki gue tak reti bikin ketupat lor, makan ketupat haa terer! hiks

MAPPIAU berkata...

@dwaty

haah kan biase si budak berbaju biru tu kan nanti die tau hahahaha :P

Gen2Merah berkata...

wahhh, persiapan raya semakin meriah di sana... hihihi

zati embong berkata...

haha,kak janji melekat sudah.haha

Kalamhati berkata...

waahh khelazzz opis dia..hehe

MataHati @ MH berkata...

hah tu dia..aura raya dah mai dah.. err nampak yg lelaki jer bersemangat tapi yg pompuan tgk jer..
adakah ini tamparan wanita..hahaha

pCL [p@kcikLie] berkata...

jgn jolok tekak tu, batal kang !...haha meriahnya opis korang, ktorg sini suram je...mmg janji ada sudoh..lg2 opis PCL ramai jejaka huh !..

NM02 berkata...

meriah noksss

eh, saya singgah sini terus follow

mari kita tukar link

ai dah follow yu...

sudi2 la follow ai plak eh

maceh

^_^

salam kenal dari saya.. hehehe

ZaNa aDieyZa berkata...

kat office zana ni pun sibuk pasang kad raya & bendera.. mmg meriah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...