SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 25 September 2011

Enterpreme Sat..


Perggghhh!!..sangat2 rendu mau bersengal sengalan kat sini, tapi apekan daye aku tak berkesempatan lagi lor uhuk uhuk :(.

Insyaallah kalau ade rejeki aku akan kembali...(cewah skema doh ayat). Banyak giler doh cerite2 sengal yang aku nak kongsi kat sini. Takpe nanti dah setel semua urusan aku laju2 mengenterpreme kat sini balik yea .

ok la irfan dah meraung2 ajak bergomolan dengan die. okbai :).


-mamairfan-

22 ulasan:

MataHati @ MH berkata...

peeewitttttt!!!! siapakah gadis dlm gambar itu? adik pompuan mappiau kah..? huhu

mekchu berkata...

irfan ke papairfan? hahaha.. papairfan bila nak habis outstation tu????? rindu gile nak kutuk2 kat sini :)

zati embong berkata...

rindulah mama irfan ni!lama da x tgk gmbar irfan tau.

Mama'cfa♥ berkata...

lamenye x hapdate.. ngk kat fb jerk.. cume x commnt.. sehat ke? cepat2 la update misshh u

Gen2Merah berkata...

wah, tak sangka akak ni memang manis sungguh orangnya...
oppss, abis saya kena warning suami nanti.. ehehehe..

salam cera buat mappiau sekeluarga

dwaty berkata...

pewit... akk nampak kurus la.... apa rahsia... sejak raya ni... badan saya dah naik... waaaaaaaaaaaaaa

Hidayati berkata...

Amboi.., makin lawa Diana.

ZaNa aDieyZa berkata...

dear kak diana,

ke manakah akk menghilang? lama sungguh x update blog.. sekali update, terus bagi gambar yg cun & hot.. then nampak kurus.. apakah rahsianya? hihihihi

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

irfan yg ajak bergomol ka papa irfan yg ajak.....lariiiiiii.....

wan nurul hezrina berkata...

waaah rindu kat kak D..lama tak lean sini...wah kelas gitu posing=)

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

MAPPIAU berkata...

@MataHati @ MH

hohohoho agaknye la kot :P

MAPPIAU berkata...

@mekchu

betul aarr irfan *shy2cat*

MAPPIAU berkata...

@zati embong

alololo akak pun jugak kat ko dik, insyaallah bile dah tak berape buzi nanti akak akan kembali yea :)

MAPPIAU berkata...

@Mama'cfa♥

tu la kan nasib baik kite geng kat fesbuk kan kan hihihi

MAPPIAU berkata...

@Gen2Merah

hahahaha sabo jela tau :P

MAPPIAU berkata...

@dwaty

alhamdulillah mungkin berkat puase hehehe

MAPPIAU berkata...

@Hidayati

mekacih kak..biase2 jer *shy2cat* hiks

MAPPIAU berkata...

@ZaNa aDieyZa

hohoho mungkin teknik kamera kot dik hahahaha :P

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

irfan laaa *sambil larik nyuruk belakang bantal* :P

MAPPIAU berkata...

@wan nurul hezrina

hehehe tu la kan lame dah kite tak cerite ceriti huhuhu bizi oh

MAPPIAU berkata...

@cerita best

thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...