SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 9 November 2011

Wordless Wednesday...Tetibe..


Sobab tu la omak eh manjang tak dapek nak hapdet belog ni haaa. Asal PC on memang mamat tu la yang konker.

Sekian dimaklumkan *majuk bawak diri main teng teng*.


-mamairfan-

31 ulasan:

Zana Adieyza berkata...

alasan x leh diterima!!! kak, sila rajinkan diri untuk update blog k.. rindu dgn entry2 akk..

SYANI berkata...

Sama la kita.. Kalau kat rumah jangan harap dapat can duduk depan PC. Anak² dah konker awal². Nak update blog pun kat opis je la jawabnya..

Puja berkata...

haha..mmg gitu la budak zaman sekrg ni.asal apa yg mak ayah dia ada sume nk conquer..sabo je la..
* pikir 10 kali nk beli laptop hehe *

bonda dadif aka akish berkata...

ahahahha....ko redho aje la noks...

=)

intan_blur berkata...

budak2 skrang makin maju kedepan..ekekekekke..
kejp lgi si kecil ni ade la blog tersendiri

mekchu berkata...

ehhh.. iye ke gi main teng teng.. bukan ajak hasben masuk bilik ke? hihihi..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

oooo....ini la budaknya ni....

MAPPIAU berkata...

@Zana Adieyza

aloh aloh terharu akak dik, mekacih sangat sebab masih sokong akak.

insyaallah dik kalau ade rezeki akak ngan belog ni ade la entri2 menyusul :)

MAPPIAU berkata...

@SYANI

hehehe haah kan. Tu pun kat opis bergantung jugak tuh kalau tak buzi huhuhu.

MAPPIAU berkata...

@Puja

tu la tuh, ni sekali pikir je nih kene jugak beli laptop untuk diri sendiri adoyaiii hahaha.

MAPPIAU berkata...

@bonda dadif aka akish

memang aku tengah redo dalam diam pujuk bapak eh samo redo belikan aku leptop baru ahaks.

MAPPIAU berkata...

@intan_blur

hehehehe kalau si kecil ade minat untuk terajui pulak blog ni nanti alhamdulillah.

MAPPIAU berkata...

@mekchu

ayat tu tak abis tuh...cenggini ayat sebenarnye:

*majuk bawak diri main teng teng kat dalam bilik dengan bapak eh*

:P

MAPPIAU berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

haaaaaa yolah tu la budak eh memang pasti sepasti pasti eh tu la dio hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih untuk blog yang menarik

wan nurul hezrina berkata...

kak D..windulah sama lu..hihi..nnt minta si boboy updatekan entry taw.huhu

simply nana berkata...

Budak2 skang lg advanced..kekadang kalah kte

zati embong berkata...

kak!miss you!

hihi,ralit betul irfan.haha

noa berkata...

ko pun mangsa keadaan cm aku gak ar ni

kesian kita kan

jum buat club jum "club mangsa keadaan" ok tak ide aku

Papa PUSS berkata...

Salam

adoi sian mama dia..
Irfan kasi la cann kat mama tu haha.

#Hye kak.. kenal lagi sape saya?
This my new blog..
Dah follow sini semula...;)

mekchu berkata...

ooooohhh adik akak ni.. makin pemalas nak update.. oit oit..

Hanim Mahali berkata...

ahaha... anak pun jeles maknya asyik update blog je... tu pasai la dia main game tak bagi akak nak update blog. Eh?

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad berkata...

hehe..alasan yang bagus sis..:)

http://masterxstory.blogspot.com/

~ ADANDO ~ berkata...

Salam persahabatan di alam cyber...

I follow, U follow....

from: adando

~ ADANDO ~ berkata...

Salam persahabatan di alam cyber...

I follow, U follow....

from: adando

~ ADANDO ~ berkata...

Salam persahabatan di alam cyber...

I follow, U follow....

from: adando

zati embong berkata...

kak..rindu..

Gen2Merah berkata...

lamanya tak singgah sini

Syira Qahira berkata...

selamat malam


sudah lama akak tidak berblog ni. tidak rindukan dunia blog lagi ke?

mekchu berkata...

saje2 mekchu masuk sini.. mmg sah tak berupdate!!!

wan nurul hezrina berkata...

salam jenguk akak balik..nape tak aktif blog dah kak..windu arr=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...